Menu

Autorondreis Oost Canada

Ook naar Oost Canada hebben we een aantal mooie rondreizen in onze webwinkel. Hieronder vindt u een top 3 van de meest verkochte rondreizen zoals we deze als pakketreis op onze website hebben staan.

Maar ook hier geldt dat uw persoonlijke wensen en voorkeuren een grote invloed hebben op het tempo en de route van uw autorondreis. Vaak is een stukje maatwerk en advies dan ook onvermijdelijk. En dan kan onze ervaring en kennis goed van pas komen.

Lakeview

Zoekt u die mooie houten lodge in de bossen van Quebec, die cabin aan dat meer in Ontario of een leuke Bed and Breakfast langs de rotskusten van Nova Scotia? We hebben ze allemaal geprobeerd en kunnen daar alles over vertellen. En naast ons route advies en die leuke accommodaties vertellen we ook van alles over die Elanden in Cape Breton Highlands National Park, de Beluga Whales in de St’Lawrence Rivier of dat leuke kreeft restaurantje op Prince Edward Island.

Neem contact met ons op voor een stuk maatwerk of bekijk onze webwinkel voor onze uitwerkte en boekbare rondreizen.

Hieronder de top 3 van onze meest verkochte autorondreizen in Oost Canada:

Drie weekse Classic Roadtrip Oost Canada

22 daagse reis, Toronto – Toronto

Deze rondreis voert u langs alle hoogtepunten van Ontario en Quebec. Een goede mix van natuur en cultuur met hoogte punten als de Niagara watervallen en historische steden als het 400 jaar oude Quebec City.

Autoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-Canada

Twee weekse Classic Roadtrip Oost

15 daagse reis, Toronto – Toronto

Toronto, de Niagara Falls, de bossen van Alconquin National Park; dit zijn maar een paar hoogtepunten die deze 2 weekse rondreis aandoet. Een mooie combinatie van historie, natuurwonderen en cultuur tijdens deze rondreis.

Autoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-Canada

Charming Bed & Breakfast tour Oost Canada

15 daagse reis, Toronto – Toronto

Autoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-Canada

Bij deze charmante rondreis ligt de nadruk met name ook op de type accommodaties. Ontario en Quebec kennen veel leuke Bed and Braekfasts in historische huizen op de mooiste locaties. En dat met een heerlijk ontbijt er bij!

Voor een totaaloverzicht van onze autorondreizen in Oost Canada incl. vlucht, huurauto en accommodaties
klik hier »»

GoCanadaOnline