Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Autorondreis Oost-Canada

Welkom in Oost-Canada, waar sfeervolle steden worden afgewisseld met een indrukwekkende natuur. Onder Oost-Canada verstaan we in het algemeen de provincies Ontario en Quebec. Qua natuur minder spectaculair dan het westen, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de cultuur en bijzondere bezienswaardigheden als de Niagara Falls en 400 jaar oud Quebec City. Slenter in in deze Franstalige stad door de historische straatjes waar al eeuwenlang niets aan is veranderd. Iets bruisender, maar ook vol historie is de stad Montréal, waar een fietstour zeker aan te raden is. En houd je van rust, natuur en wandelen? Dan ben je in het Algonquin Provincial Park aan het juiste adres. Wie weet loop je hier een van de bewoners zoals een zwarte beer of eland tegen het lijf!

Benieuwd naar wat er nog meer te beleven valt in Oost-Canada? Bekijk ons aanbod aan autoreizen of neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor een autorondreis op maat.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.