Zoek een reis door Canada
Autorondreizen

Autorondreis Oost-Canada

Hieronder vindt u een top 3 van de meest verkochte rondreizen zoals we deze als pakketreis op onze website hebben staan.

Maar ook hier geldt dat uw persoonlijke wensen en voorkeuren een grote invloed hebben op het tempo en de route van uw autorondreis. Vaak is een stukje maatwerk en advies dan ook onvermijdelijk. En dan kan onze ervaring en kennis goed van pas komen.
Zoekt u die mooie houten lodge in de bossen van Quebec, die cabin aan dat meer in Ontario of een leuke Bed and Breakfast langs de rotskusten van Nova Scotia? We hebben ze allemaal geprobeerd en kunnen daar alles over vertellen. En naast ons route advies en die leuke accommodaties vertellen we ook van alles over die Elanden in Cape Breton Highlands National Park, de Beluga Whales in de St’Lawrence Rivier of dat leuke kreeft restaurantje op Prince Edward Island.

Neem contact met ons op voor een stuk maatwerk of bekijk onze webwinkel voor onze uitwerkte en boekbare rondreizen.

Drie weekse Classic Roadtrip Oost Canada

22 daagse reis, Toronto – Toronto

Deze rondreis voert u langs alle hoogtepunten van Ontario en Quebec. Een goede mix van natuur en cultuur met hoogte punten als de Niagara watervallen en historische steden als het 400 jaar oude Quebec City.

Twee weekse Classic Roadtrip Oost

15 daagse reis, Toronto – Toronto

Toronto, de Niagara Falls, de bossen van Alconquin National Park; dit zijn maar een paar hoogtepunten die deze 2 weekse rondreis aandoet. Een mooie combinatie van historie, natuurwonderen en cultuur tijdens deze rondreis.

Charming Bed & Breakfast tour Oost Canada

15 daagse reis, Toronto – Toronto

Autoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-CanadaAutoreis door Oost-Canada
Bij deze charmante rondreis ligt de nadruk met name ook op de type accommodaties. Ontario en Quebec kennen veel leuke Bed and Braekfasts in historische huizen op de mooiste locaties. En dat met een heerlijk ontbijt er bij!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.