Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Autorondreis door Yukon en Alaska

Als je de Yukon en Alaska wilt combineren dien je er minimaal drie weken voor uit te trekken, liever vier. Dan kun je ook die iconische highways zoals de ‘Dempster’ en de ‘Dalton’ overwinnen en hoef je niet te haasten. De basisroute is een soort acht via Dawson City naar Tok om daarna via Denali en Anchorage weer af te zakken de Yukon in. Heb je maar twee weken dan adviseren we de route alleen te beperken tot het rondje in de Yukon. Vanwege de staat van de wegen adviseren we hier in ieder geval een 4x4 voertuig te huren, ongeacht of dit nu een camper of auto is.
Voor de zeer ervaren Canada-reiziger is een bezoek aan de Northwest Territories een kennismaking met het nog onontdekte Canada. Het is zowel mogelijk om vanuit Edmonton naar het noorden te rijden en op die manier de Northwest Territories te bezoeken, als te vliegen naar Yellowknife en vandaar de ongerepte omgeving te verkennen. Denk daarbij aan een bezoek aan Wood Buffalo Park, de Waterfalls Route en Nahanni National Park. En natuurlijk niet te vergeten: de kans om het noorderlicht (aurora borealis) te zien!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.