Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Autorondreis door Yukon en Alaska

Als je de Yukon en Alaska wilt combineren dien je er minimaal drie weken voor uit te trekken, liever vier. Dan kun je ook die iconische highways zoals de ‘Dempster’ en de ‘Dalton’ overwinnen en hoef je niet te haasten. De basisroute is een soort acht via Dawson City naar Tok om daarna via Denali en Anchorage weer af te zakken de Yukon in. Heb je maar twee weken dan adviseren we de route alleen te beperken tot het rondje in de Yukon. Vanwege de staat van de wegen adviseren we hier in ieder geval een 4x4 voertuig te huren, ongeacht of dit nu een camper of auto is.
Voor de zeer ervaren Canada-reiziger is een bezoek aan de >a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/provincies/northwest-territories">Northwest Territories een kennismaking met het nog onontdekte Canada. Het is zowel mogelijk om vanuit Edmonton naar het noorden te rijden en op die manier de Northwest Territories te bezoeken, als te vliegen naar Yellowknife en vandaar de ongerepte omgeving te verkennen. Denk daarbij aan een bezoek aan Wood Buffalo Park, de Waterfalls Route en Nahanni National Park. En natuurlij niet te vergeten: de kans om het noorderlicht (aurora borealis) te zien!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.