Zoek een reis door Canada

Onze Canada Experts

Graag stellen we ons even aan u voor. Doordat we allemaal al vele jaren rondreizen naar alle uithoeken van dit inmens grote land voelen we ons stiekem zelf een beetje Canadees. Hieronder kunt u lezen hoe dat nu allemaal komt..

Roderick Aalbers

founder, Mr Canada

Laatst moest ik mijn paspoort vervangen en bleken er 40 Canadese stempels in te staan! Ik heb dan ook al vele uithoeken van dit immense land bezocht. Van Nova Scotia tot de Yukon en weer terug.

Lees meer

Barbara Gauw

Canada addict

Als ik aan Canada denk, heb ik alleen maar hoogtepunten om op terug te kijken: de hippiesfeer op Salt Spring Island, de orka's die langs zwommen bij Telegraph Cove, de adembenemende helikoptervlucht boven de Rockies.

Lees meer

Vivian de Graaff-Terlingen

Canada fan

Canada is mijn favoriete vakantieland en het voelt elke keer alsof ik thuis kom als ik aankom op de luchthaven van Vancouver.

Lees meer

Marianne Checkley

Don’t be a tourist, be a traveller.

De vriendelijke mensen en de makkelijke manier van rondreizen maken het naast de overweldigende natuur en het wildlife een waar genot om hier rond te reizen!

Lees meer

Jessica Krijgsman

Water Woman

Neem de kinderen vooral mee! Daar ‘groeien’ ze van!

Lees meer

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?