Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Onze Canada Experts

Graag stellen we ons even aan je voor. Doordat we allemaal al vele jaren rondreizen naar alle uithoeken van dit immens grote land voelen we ons stiekem zelf een beetje Canadees. Hieronder kun je lezen hoe dat nu allemaal komt...

Roderick Aalbers

founder, Mr Canada

Laatst moest ik mijn paspoort vervangen en bleken er 40 Canadese stempels in te staan! Ik heb dan ook al vele uithoeken van dit immense land bezocht. Van Nova Scotia tot de Yukon en weer terug.

Lees meer

Vivian de Graaff-Terlingen

Canada fan

Canada is mijn favoriete vakantieland en het voelt elke keer alsof ik thuis kom als ik aankom op de luchthaven van Vancouver.

Lees meer

Suzanne Kooij

West-Canada fan

Ruim een jaar ben ik inmiddels werkzaam bij GoCanada en nu al verslaafd. Mijn eerste reis was meteen naar een van de mooiste lodges van Canada.

Lees meer

Jessica Krijgsman

Water Woman

Neem de kinderen vooral mee! Daar ‘groeien’ ze van!

Lees meer

Astrid van Steenhardt Carré-Westland

Canadese duizendpoot

Na al jarenlang werkzaam te zijn in de reisbranche zit ik nu op mijn plek bij de leukste specialist van Nederland: GoCanada. En laten we eerlijk zijn, wie wil zich nu niet specialiseren in het mooiste land ter wereld?

Lees meer

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?