Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Linda Rijerkerk

Camper queen

Canada is mijn favoriete reisbestemming, ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij dé maatwerk specialist voor reizen naar Canada; GoCanada.

"Wat is er nou leuker dan de mooiste vakanties van A tot Z regelen naar mijn favoriete reisbestemming!"

Jarenlang heb ik met veel plezier bij een verre reizen specialist gewerkt, waar ik toch altijd wel stiekem de voorkeur gaf aan offertes samenstellen voor een reis naar Canada. Het is veruit mijn favoriete bestemming om naar toe te reizen, al vanaf de eerste keer die kant op in 2012. Na een paar jaar bij een organisatie gewerkt te hebben die enkel focus had op het verhuren van campers wereldwijd, kriebelde het toch weer om naar die maatwerkspecialist te zoeken en de uitdaging weer aan te gaan naar het samenstellen van complete vakantiereizen. En dat plekje heb ik gevonden bij GoCanada waar ik de uitdaging van de mooiste reizen samenstellen kan combineren met mijn favoriete reisbestemming.

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia, Alberta, Yukon Territory, Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, Ontario, Quebec, Alaska, Montana, Wyoming, Pennsylvania en New York

Linda's Tips

Buiten een bezoek aan de West-Edmonton Mall is het ook een hele ervaring om te gaan fietsen in Edmonton. Er is meer dan 150 kilometer aan fietspaden, dus ga op ontdekking in de omliggende natuurgebieden.
Bezoek een Cancan show in Dawson City. Het past gewoon helemaal in ‘het terug in de tijd plaatje’ wat Dawson City bij je naar boven brengt.
Kijk ook eens naar beneden vanuit de gondels in Banff, Lake Louise of Whistler. Ik heb verschillende keren beren gespot.

Kippenvel momentjes

Het noorderlicht zien bij de Southern Lakes Resort in Tagish. Een magisch moment om te ervaren.
De stilte bij de Knight Inlet Lodge. De vlucht ernaar toe en het landen op het water waren indrukwekkend, maar ik heb nog nooit zo’n rust om me heen gevoeld als daar.
Tijdens een behind-the-scenes tour op de Calgary Stampede tussen de cowboys staan die zich aan het klaarmaken zijn om mee te doen met de Rodeo.

Linda's album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?