Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Linda Rijerkerk

Camper queen

Canada is mijn favoriete reisbestemming, ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij dé maatwerk specialist voor reizen naar Canada; GoCanada.

"Wat is er nou leuker dan de mooiste vakanties van A tot Z regelen naar mijn favoriete reisbestemming!"

Jarenlang heb ik met veel plezier bij een verre reizen specialist gewerkt, waar ik toch altijd wel stiekem de voorkeur gaf aan offertes samenstellen voor een reis naar Canada. Het is veruit mijn favoriete bestemming om naar toe te reizen, al vanaf de eerste keer die kant op in 2012. Na een paar jaar bij een organisatie gewerkt te hebben die enkel focus had op het verhuren van campers wereldwijd, kriebelde het toch weer om naar die maatwerkspecialist te zoeken en de uitdaging weer aan te gaan naar het samenstellen van complete vakantiereizen. En dat plekje heb ik gevonden bij GoCanada waar ik de uitdaging van de mooiste reizen samenstellen kan combineren met mijn favoriete reisbestemming.

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia, Alberta, Yukon Territory, Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, Ontario, Quebec, Alaska, Montana, Wyoming, Pennsylvania en New York

Linda's Tips

Buiten een bezoek aan de West-Edmonton Mall is het ook een hele ervaring om te gaan fietsen in Edmonton. Er is meer dan 150 kilometer aan fietspaden, dus ga op ontdekking in de omliggende natuurgebieden.
Bezoek een Cancan show in Dawson City. Het past gewoon helemaal in ‘het terug in de tijd plaatje’ wat Dawson City bij je naar boven brengt.
Kijk ook eens naar beneden vanuit de gondels in Banff, Lake Louise of Whistler. Ik heb verschillende keren beren gespot.

Kippenvel momentjes

Het noorderlicht zien bij de Southern Lakes Resort in Tagish. Een magisch moment om te ervaren.
De stilte bij de Knight Inlet Lodge. De vlucht ernaar toe en het landen op het water waren indrukwekkend, maar ik heb nog nooit zo’n rust om me heen gevoeld als daar.
Tijdens een behind-the-scenes tour op de Calgary Stampede tussen de cowboys staan die zich aan het klaarmaken zijn om mee te doen met de Rodeo.

Linda's album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?