Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Knight Inlet Lodge

Diep in het bijna 100 kilometer lange fjord genaamd de ‘Knight Inlet’ ligt de beroemde Knight Inlet Lodge. De moeder aller wildernis lodges.

Deze drijvende lodge ligt genesteld aan de monding van het estuarium van Glendale Cove. Een soort delta van grasland waar de wilde grizzly beer uitstekend gedijt en gras eet, slaapt en op zalm vist. Vanuit bootjes en wachttorens kunt u de beren hier op een veilige manier bestuderen en fotograferen.
De lodge is alleen te bereiken met een watervliegtuig vanuit Campbell River. Er zijn verschillende pakketten te boeken op all inclusive basis. Dus de transfers, eten & drinken en de excursies zitten in de prijs. De beste tijd is september en begin oktober, maar ook in de maand augustus zijn er al beren te zien en is het een fantastische ervaring.
De Knight Inlet lodge is niet voordelig, maar een unieke ervaring die u nooit meer vergeet. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden. Wees er vroeg bij, in de populaire periode (sep-okt) dient u zeker een jaar van te voren te boeken.
Let op: bij een pakket van 3 dagen en 2 nachten verblijft u de eerste nacht in Campbell River en in werkelijkheid dus maar 1 nacht in de lodge. En bij een pakket van 4 dagen en 3 nachten verblijft u ook de eerste nacht in Campbell River en dus slechts 2 nachten in de lodge.
Wilt u meer zien van de lodge? Erik de Vogel en Caroline de Bruin hebben voor hun reisprogramma ‘Romancing the Globe’ onlangs met GoCanada de Knight Inlet lodge bezocht. Bekijk de samenvatting hieronder om de prachtige beelden te zien en een goed beeld te krijgen van de lodge en de indrukwekkende omgeving.

Persoonlijke ervaringen horen? Van ons team is Roderick meerdere malen in de lodge geweest dus bel of mail als er vragen zijn.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?