Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Camperreis Canada

Ben je op zoek naar een camperreis door Canada? Zoek niet verder. Het team van GoCanada is expert in het samenstellen van een camperreis op maat die voldoet aan jouw wensen.

Beleef een ongekende camperreis door Canada
Canada is een kampeerland bij uitstek. De wegen zijn breed en de parkeerplekken ruim. Met een camper reis je door indrukwekkende nationale parken en overnacht je midden in de natuur. Bovendien word je wakker met de allermooiste uitzichten. Daarnaast weten wij uit ervaring dat kamperen met kinderen in Canada hartstikke leuk is. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en weet de mooiste routes voor je uit te stippelen.

Een camper huren in Canada is goedkoper dan je denkt
Iedere avontuurlijke vakantieganger moet een keer op camperreis door Canada zijn geweest. Jij dus ook! We werken samen met verschillende camperverhuurders in Canada en die hebben allemaal weer verschillende campertypen.

En heb je al eens gedacht aan een wegbrengcamper?
Wegbrengcampers zijn soms nieuwe campers die uit de fabriek komen en in het voorjaar naar een locatie in Canada moeten worden gebracht, maar het kunnen ook campers zijn die in het najaar weer naar een winterstalling teruggebracht moeten worden. Wegbrengcampers zijn populair, dus wees er snel bij!

Gratis gepersonaliseerd routeboek
Boek je bij ons een camperreis inclusief campings dan ontvang je een gratis gepersonaliseerd routeboek vol met tips en adviezen voor onderweg.

Lees meer over:
Camper huren in Canada
Kamperen in Canada
Camperverhuurders in Canada
Campertypes in Canada
Wegbrengcampers

Bekijk hieronder onze camperreizen

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.