Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Camperreizen

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze camperreizen. We werken samen met verschillende camperverhuurders in Canada en die hebben allemaal weer verschillende campertypen. Daarnaast bestaat ook nog het run of fleet principe. Dit betekent dat de camperverhuurder bepaalt welk type camper u krijgt. Meestal is het tarief voor de camperhuur hierdoor lager.
Vaak hebben we in het voor- en najaar campers die 'weggebracht' dienen te worden. Dit zijn soms nieuwe campers die uit de fabriek komen en naar een andere locatie in Canada dienen te worden gebracht, maar het kunnen ook campers zijn die naar een winterstalling dienen te worden gebracht.
Onze medewerkers weten allemaal veel van camperhuur in Canada en zij helpen u graag als u nog vragen hebt.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.