Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
Excursies

Mee met de postboot

Op verschillende plekken op Vancouver Island worden de afgelegen dorpen, houthakkerskampen en viskwekerijen nog bevoorraad met authentieke vrachtschepen. Ze varen gemiddeld 2x per week langs deze afgelegen plekken en u kunt mee.

Neem bijvoorbeeld de Uchuck III. Een 70 jaar oude mijnenveger die vanaf Gold River de Nootka Sound aandoet. Onderweg zijn er stops in afgelegen First Nation dorpen zoals Yuquot en Kyuquot.

Prachtig gelegen tussen de afgelegen regenwouden aan de westkust en vol van historie. De dorpen zijn te bezoeken en er zijn vele verhalen die er verteld worden. Wist u bijvoorbeeld dat de Engelsen en de Spanjaarden een robbertje hebben gevochten in de Nootka Sound? Meer zien, kijk bij voorbeeld eens naar de aflevering van Erica op Reis. Erica bezoekt met de Uchuck III Yuquot en hoort de mooiste verhalen van het lokale opperhoofd.

Ook met een oud vrachtschip? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?