Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Camperreizen

Wegbrengcampers

Breng een camper weg en profiteer van hoge kortingen!
Ziet u zichzelf al toeren door Canada in uw huisje op wielen? Maar altijd gedacht dat er een hoog prijskaartje hangt aan een camperreis? Denk dan eens aan een wegbrengcamper.
Het fenomeen wegbrengcamper groeit elk jaar aan populariteit. Maar wat is dat nou eigenlijk een wegbrengcamper? Eigenlijk is het niets meer dan een nieuwe camper die uit de fabriek rolt naar een verhuurlocatie elders in het land brengen. En daar kunt u van profiteren! Want wie wil er nou niet in een spiksplinternieuwe camper rijden tegen een aantrekkelijke prijs?

Elk jaar heeft GoCanada wel een paar mooie en exclusieve aanbiedingen die er voor zorgen dat u voor een scherp tarief een unieke route kunt rijden. De afstanden zijn niet gering, maar zo kan het zijn dat u een camper van Toronto naar Vancouver kunt brengen of van Whitehorse naar Vancouver. U doorkruist de mooiste natuurgebieden al toerend in uw camper.
De campers worden verhuurd volgens het zogenaamde Run of Fleet principe. De verhuurder bepaalt welk type camper u krijgt, maar dit is altijd een camper groot genoeg voor uw reisgezelschap. De route mag u gelukkig wel helemaal zelf bepalen. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de camper op de afgesproken datum op de juiste verhuurlocatie wordt ingeleverd.

Dus bent u flexibel en vindt u het niet erg om lange afstanden te rijden, dan is dit een ideale manier om door Canada te reizen.
Wegbrengcampers zijn populair en de meeste wegbrengaanbiedingen vinden in het voorjaar plaats. Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden als we een nieuwe wegbrenger introduceren? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en u bent meteen op de hoogte.

Indien er geen campers zijn om weg te brengen, dan ziet u hieronder ons reguliere camperaanbod. Komt u er niet uit? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het plannen van uw camperreis.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.