Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ga mee op onze nieuwe grizzly expeditie
Voor dit najaar hebben we een beregoede grizzly expeditie in combinatie met een camperavontuur. Stap aan boord
richting Bute Inlet en zie vanaf dichtbij hoe de beren zalmen vangen. Nieuwsgierig? Bekijk hier een beregoede aanbieding.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
Camperreizen

Wat is een wegbrengcamper?

Breng een camper weg en profiteer van hoge kortingen!
Zie je jezelf al toeren door Canada in jouw huisje op wielen? Maar altijd gedacht dat er een hoog prijskaartje hangt aan een camperreis? Denk dan eens aan een wegbrengcamper.

Het fenomeen wegbrengcamper groeit elk jaar aan populariteit. Maar wat is dat eigenlijk een wegbrengcamper? Het is niets meer dan een nieuwe camper die uit de fabriek rolt naar een verhuurlocatie elders in het land brengen of een camper van of naar de winterstalling brengen. En daar kun jij van profiteren! Want wie wil er nou niet in een comfortabele camper rijden tegen een aantrekkelijke prijs?

Elk jaar heeft GoCanada wel een paar exclusieve aanbiedingen die er voor zorgen dat je voor een scherp tarief een unieke route kunt rijden. De afstanden zijn niet gering, maar zo kan het zijn dat je een camper van Toronto naar Vancouver brengt of van Whitehorse naar Vancouver. Je doorkruist de mooiste natuurgebieden al toerend in jouw camper.

Welk type camper krijg ik?
De meeste campers worden verhuurd volgens het zogenaamde Run of Fleet of Saver principe. De verhuurder bepaalt welk type camper je krijgt en dit is altijd een camper groot genoeg voor jouw reisgezelschap. De route mag je gelukkig wel zelf bepalen. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de camper op de afgesproken datum op de juiste locatie wordt ingeleverd.
Oost-Canada
Montreal > Halifax 17 september – 07 oktober € 1399,- p.p. campertype Saver 6 Canadream

Prijzen per persoon op basis van twee personen in een camper.
Saver 6 = in ieder geval een 6 persoonscamper maar kan verschillen van type
Wanneer we het type noemen is het in ieder geval dat type.

Verder hebben we ook nog een paar campers die naar Whitehorse moeten in het voorjaar. De Historische Alaska Highway op richting de Yukon… buitenkansje toch? Dit betreft verschillende modellen van Fraserway. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Staat de gewenste wegbrenger niet bij de online te boeken reizen, neem dan contact met ons op.
Wees er snel bij
Dus ben je flexibel en vind je het niet erg om lange afstanden te rijden, dan is dit een ideale manier om door Canada te reizen. Wegbrengcampers zijn populair en de meeste wegbrengaanbiedingen vinden in het voor- of najaar plaats. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als we een nieuwe wegbrengaanbieding introduceren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je bent meteen op de hoogte.
Onderaan deze pagina een overzicht van de beschikbare wegbrengcampers
Mochten er geen wegbrengcampers zijn, dan zie je hieronder ons reguliere camperaanbod. Kom je er niet uit? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen je graag bij het plannen van jouw camperreis.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.