Zoek een reis door Canada
Camperreizen

Wegbrengcampers

Het fenomeen ‘wegbrengcamper’ groeit elke jaar aan populariteit. En wij dragen daar onze steentje aan bij! Elk jaar heeft GoCanada wel een paar mooie en exclusieve aanbiedingen die er voor zorgen dat je voor een scherp tarief een hele unieke route kan rijden.

Veel voorkomende wegbreng routes:

Vancouver > Calgary
Vancouver > Whitehorse
Oost > West Canada
Toronto > Halifax
Of vice versa.


Onze aanbiedingen zijn inclusief vlucht, hotel en camper en worden met name aangeboden in het voor- en najaar. Om de route Vancouver > Whitehorse even als voorbeeld te nemen; in het voorjaar moeten ze naar boven gebracht worden en in het najaar naar beneden.

De acties zijn wel vaak op de randen van het seizoen, maar met een beetje geluk rij je al vol door de lente. Eind april kan het in BC al heel mooi weer zijn bijvoorbeeld.

Wilt u op de hoogte gehouden worden als we met een nieuwe wegbrengaanbieding komen om er als de kippen bij te zijn (ze gaan soms snel), meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en facebook. Daar wordt elke nieuwe actie als eerste bekend bekent gemaakt! Followers First.

Onderaan deze pagina een overzicht van de beschikbare wegbrengcampers
Wees er snel bij, want op = op!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.