Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada
excursies

Walvisexcursie

Als er één land is waar u op een comfortabele manier een walvisexcursie kunt maken met een grote kans ze ook daadwerkelijk te zien, dan is het wel in Canada. Met name rond Vancouver Island leven er veel orka’s, bultruggen en bruinvissen. Met name aan de oostkant van het eiland (vanwege het vlakke water) kunt u prachtige walvisexcursies boeken. Per snelle zodiac, maar ook met comfortabele grotere boten (met WC en koffie aan boord). Wij vertellen wel ‘waar’ en met ‘wie’ u de mooiste tochten maakt.

Niet alleen het westen heeft veel mogelijkheden voor walvistochten. Zo kunt u in Churchill, Manitoba naast ijsberen ook beluga’s spotten. Kijk de aflevering van Johnny de Mol en Humberto Tan maar eens terug… U weet niet wat u ziet.

De beluga walvissen kunt u ook zien in Quebec en de bultruggen in Nova Scotia en rond Prince Edward Island. Kortom, mogelijkheden alom, we vertellen u er graag meer over!

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?