Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Wintersport in Banff

De skigebieden van SkiBig3, waaronder die van Banff en Lake Louise, liggen middenin de indrukwekkende natuur van Banff National Park. Het dorp waar het meest te beleven valt is Banff, ligt op circa 1,5 uur rijden van de luchthaven Calgary.

Alle drie de skigebieden zijn te bereiken door de gratis en zeer frequent rijdende shuttlebussen. Banff is een gezellig dorp met een authentieke en historische uitstraling. Er zijn veel leuke winkeltjes, pubs en gezellige restaurants. De meeste hotels bevinden zich aan de hoofdstraat op loopafstand van het centrum. Alleen het nagebouwde kasteel, het beroemde Fairmont Banff Spings Hotel en het Rimrock Resort Hotel liggen iets buiten het dorp.

De grootste van de drie skigebieden is Lake Louise Mountain Resort met bijna 140 pistes en een gemiddelde sneeuwval per jaar van 4,5 meter. Ook Sunshine Village heeft een uitgebreid skigebied met mooie afdalingen en prachtig uitzicht. Mount Norquay is wat kleiner, maar zeer geschikt om er weer even 'in te komen'. Dit gebied ligt het dichtst bij Banff en heeft ook de mogelijkheid om 's avonds te skiën.
De drie skigebieden hebben een lang seizoen, liggen prachtig in de natuur en hebben door de droge lucht de bekende Canadese poedersneeuw. En dat skiet zo makkelijk, dat zelfs een beginner een expert lijkt.

Kijk voor meer inspiratie eens naar Banff Rocky Mountains ski week of voor een luxere accommodatie naar Banff Rocky Mountains luxe ski week. Ook bieden we een skisafari aan van Jasper naar Banff.

Feiten


Mount Norquay:


Wintersport in Canada - Banff / Lake Louise - Mount Norquay
Aantal liften: 5
Grootte van het skigebied: 190 hectare
Seizoen: begin dec - half april
Hoogteverschil: 503 meter
Hoogste top: 2133 meter
Snowboardparken: 1

Sunshine village:


Wintersport in Canada - Banff / Lake Louise - Sunshine Village
Aantal liften: 12
Grootte van het skigebied: 1360 hectare
Seizoen: half nov - eind mei
Hoogteverschil: 1070 meter
Hoogste top: 2730 meter
Snowboardparken: 1

Lake Louise Ski Resort:


Wintersport in Canada - Banff / Lake Louise - Lake Louise Ski Resort
Aantal liften: 9
Grootte van het skigebied: 1700 hectare
Seizoen: begin nov - begin mei
Hoogteverschil: 991 meter
Hoogste top: 2637 meter
Snowboardparken: 1

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?