Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
WINTERSPORT

Wintersport in Whistler

Whistler is waarschijnlijk het bekendste en zeker het grootste skigebied van Noord-Amerika. Het ligt op 1,5 uur rijden van Vancouver en op 2 uur rijden van de luchthaven. Met de dagelijkse non-stop vluchten vanaf Amsterdam is dit skigebied vanuit Nederland zeer goed te bereiken. Na een comfortabele 9,5 uur durende vlucht neem je de shuttlebus vanaf de luchthaven over de Sea to Sky highway richting het betoverende Whistler en kan de sneeuwpret beginnen.

Whistler is gebouwd aan de voet van twee bergen genaamd Whistler en Blackcomb Mountain en is daardoor volledig ski-in/ski-out. Je skiet bij wijze van speken zo het dorp in. In het dorp is genoeg te beleven. Er zijn veel trendy restaurants, bars en nachtclubs. Het heeft een kosmopolitisch en hip karakter door de nabijheid van Vancouver. Whistler combineert een prachtig skigebied met een rijk uitgaansleven. Een hoop wintersportplezier voor jong en oud.

Het gebied beschikt over meer dan 200 pistes, 39 liften en 17 bergrestaurants. Er is meer dan 3300 hectare 'skiable area', er valt gemiddeld 10 meter sneeuw per seizoen, dat loopt van eind november tot en met ver in mei.

Feiten


Wintersport in Canada - Whistler - Piste
Aantal liften: 37
Grootte skigebied: 3300 hectare
Seizoen: 23 nov-eind mei
Hoogteverschil: 1600 meter
Hoogste top: 2284 meter
Snowboard parken: 5
Pipes: 2

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?