Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Rocky Mountaineer

Een reis met de Rocky Mountaineer in West-Canada is een onvergetelijke ervaring. Deze luxe passagierstrein doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten en langs diepe ravijnen naar de binnenlanden van British Columbia en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. In verschillende luxe klasses is er te reizen van Banff of Jasper naar Vancouver met een overnachting in Kamloops. Geniet van culinaire hoogstandjes en fenomenale uitzichten in deze legendarische luxe trein. Slingerend door één van de mooiste berggebieden ter wereld kan de Rocky Mountaineer zich meten met de beroemde treinen ter aarde.
Een reis met de <strong>Rocky Mountaineer</strong> in West-Canada is een onvergetelijke ervaring. Deze luxe passagierstrein doorkruist op spectaculaire wijze de <strong>Rocky Mountains</strong>, rijdt door tunnels, over hoge viaducten en langs diepe ravijnen naar de binnenlanden van <strong>British Columbia</strong> en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. In verschillende luxe klasses is er te reizen van <strong>Banff</strong> of <strong>Jasper</strong> naar <strong>Vancouver</strong> met een overnachting in Kamloops. Geniet van culinaire hoogstandjes en fenomenale uitzichten in deze legendarische luxe trein. Slingerend door één van de mooiste berggebieden ter wereld kan de Rocky Mountaineer zich meten met de beroemde treinen ter aarde.
Het landschap wordt gevormd door de imposante Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de Fraser en Thompson River in British Columbia. Tot de hoogtepunten op de verschillende routes behoren de beroemde Spiral Tunnels, de Kicking Horse Pass, Mount Robson (de hoogste berg van Canada), de brug over de peilloos diepe Stoney Creek en de kolkende watermassa's van Hell's Gate in de Fraser River. Aan boord van de trein vertelt de gastheer/vrouw u uitgebreid over alle bezienswaardigheden onderweg.
Het landschap wordt gevormd door de imposante Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de <strong>Fraser</strong> en <strong>Thompson River</strong> in British Columbia. Tot de hoogtepunten op de verschillende routes behoren de beroemde <strong>Spiral Tunnels</strong>, de <strong>Kicking Horse Pass</strong>, <strong>Mount Robson</strong> (de hoogste berg van Canada), de brug over de peilloos diepe <strong>Stoney Creek</strong> en de kolkende watermassa's van <strong>Hell's Gate</strong> in de Fraser River. Aan boord van de trein vertelt de gastheer/vrouw u uitgebreid over alle bezienswaardigheden onderweg.
De Rocky Mountaineer rijdt verschillende routes met een duur van twee of drie dagen afhankelijk van de gekozen route. U reist uitsluitend overdag zodat u niets van het spectaculaire traject hoeft te missen. Na de eerste dag stopt de trein voor een hotelovernachting (inclusief) in Kamloops of Whistler en Quesnel, afhankelijk van de gekozen route.

Alle routes zijn te boeken op basis van twee service niveaus: Silver Leaf en Gold Leaf. Het grootste verschil zijn de dubbeldeks treinen bij de Gold Leaf met de glazen daken met 360 graden zicht. Dit geeft een onbelemmerd en panoramisch uitzicht terwijl de trein het indrukwekkende landschap doorkruist. Verder zijn bij zowel Silver als Gold Leaf het eten en drinken inclusief, evenals de hotelovernachtingen en de eventuele transfers. Kortom, u komt niets te kort aan boord van de Rocky Mountaineer. We hebben hem zelf geprobeerd en vertellen u graag over de mogelijkheden.
De Rocky Mountaineer rijdt verschillende routes met een duur van twee of drie dagen afhankelijk van de gekozen route. U reist uitsluitend overdag zodat u niets van het spectaculaire traject hoeft te missen. Na de eerste dag stopt de trein voor een hotelovernachting (inclusief) in Kamloops of Whistler en Quesnel, afhankelijk van de gekozen route.

Alle routes zijn te boeken op basis van twee service niveaus: <strong>Silver Leaf</strong> en <strong>Gold Leaf</strong>. Het grootste verschil zijn de dubbeldeks treinen bij de Gold Leaf met de glazen daken met 360 graden zicht. Dit geeft een onbelemmerd en <strong>panoramisch uitzicht</strong> terwijl de trein het indrukwekkende landschap doorkruist. Verder zijn bij zowel Silver als Gold Leaf het eten en drinken inclusief, evenals de hotelovernachtingen en de eventuele transfers. Kortom, u komt niets te kort aan boord van de Rocky Mountaineer. We hebben hem zelf geprobeerd en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Er is keuze uit drie routes door West-Canada:

First Passage to the West (2 dagen): Vancouver - Kamloops - Lake Louise of Banff (of omgekeerd)
Journey through the Clouds (2 dagen): Vancouver - Kamloops - Jasper (of omgekeerd)
Rainforest to Gold Rush (3 dagen): Vancouver - Whistler- Quesnel - Jasper (of omgekeerd)

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?