Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Hello nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Become a bit Canadian

Dat is een slogan die zeker opgaat voor het team van GoCanada. Een enthousiast team dat je graag met raad en daad bij staat op jouw zoektocht naar de ideale Canada reis. Graag stellen onze Canada experts zich hier in het kort aan je voor.

Waarom GoCanada?

Ons team heeft alle uithoeken van dit immense land bezocht, alle campers geprobeerd en al vele prachtige verborgen campings ontdekt. Door al deze ervaringen gaat ons persoonlijke en eerlijke advies tot restaurant niveau en zijn we in staat een reis op maat samen te stellen die past als een maatpak. En dat is voor iedereen anders weten we uit ervaring. Wij verzorgen complete reizen inclusief vlucht, vervoer en verblijf, zodat je zorgeloos op reis kunt en alleen maar hoeft te genieten. De reizen die wij creeëren stellen wij zorgvuldig samen. Dit doen wij in samenwerking met onze lokale partners. Zij weten als geen ander welke wilderness lodge, authentieke activiteit of lokaal restaurant jouw reis uniek maakt.

Mail jouw wensen of vul een offerteformulier in en we zullen snel reageren met een gepast reisvoorstel. Vaak willen we nog even bellen om je wensen beter in kaart te brengen, zodat we sneller tot het gewenste resultaat komen.

Inmiddels staan we ook bekend om onze leuke wegbrengacties en andere speciale aanbiedingen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word lid van onze instragram- of facebookpagina en we houden je graag op de hoogte.

Contact

Wil je sparren over je reiswensen? We denken graag met je mee! Mail ons jouw wensen of bel ons voor een adviesgesprek. Ook ben je van harte welkom op ons gezellige kantoor in Naarden. Gelieve eerst even te bellen dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Tot ziens op ons kantoor, bij een van onze presentaties of op een beurs!

Met Canadese groet,
Het GoCanada team


Ben je journalist of programmamaker? Wij van GoCanada hebben inmiddels jarenlange ervaring in het produceren van TV-programma’s, reisverslagen voor print media, blogs, vlogs en alle andere media zaken met betrekking tot Canada. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?