Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Hello nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reisdoor Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Become a bit Canadian!

Dat is een slogan die zeker opgaat voor het team van GoCanada. Een enthousiast team dat je graag met raad en daad bij staat op jouw zoektocht naar de ideale Canada reis.

Naast het vullen van onze website met doordachte autorondreizen, camperreizen en leuke wintersportaanbiedingen, bestaat ons werk voor het grootste deel uit het ontwerpen en uitvoeren van reizen naar Canada op maat. Of dit nu een rondreis is langs afgelegen wildernis lodges aan de Canadese westkust of een skisafari in de Rocky Mountains, we denken graag met je mee en vertellen je precies waar de mooie plekjes zijn.

Ons team heeft alle uithoeken van dit immense land bezocht, alle campers geprobeerd en al vele prachtige verborgen campings ontdekt. Door al deze ervaringen gaat ons advies tot restaurant niveau en zijn we in staat een maatreis samen te stellen die past als een maatpak. En dat is voor iedereen anders weten we uit ervaring.
Mail jouw wensen of vul een offerteformulier in en we zullen binnen een paar werkdagen reageren met een gepast reisvoorstel. Vaak willen we nog even bellen om je wensen beter in kaart te brengen, zodat we sneller tot het gewenste resultaat komen. Ben je nog redelijk blanco of weet je niet waar je beginnen moet, maak dan een afspraak op ons kantoor in Naarden en we vertellen je precies alle 'ins & outs' over het reizen door dit prachtige land. Uiteraard met een kop koffie of thee en de landkaart op tafel.

Inmiddels staan we ook bekend om onze leuke wegbrengacties en andere speciale aanbiedingen. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word lid van onze instragram- of facebookpagina en we houden je graag op de hoogte. We beloven je, we versturen alleen informatie als we wat zinnigs te melden hebben. Naast onze bekende wegbrengacties laten we in de nieuwsbrief en op social media bijvoorbeeld ook weten wanneer Canada op TV komt, wanneer we thema presentaties hebben, beurzen of andere bijzondere zaken.

Ben je journalist of programmamaker? Wij van GoCanada hebben inmiddels jarenlange ervaring in het produceren van TV-programma’s, reisverslagen voor print media, blogs, vlogs en alle andere media zaken met betrekking tot Canada. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Tot ziens op ons kantoor, bij een van onze presentaties of op een beurs!

Met Canadese groet,
Het GoCanada team

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?