Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Wintersport in Jasper

Skiën en snowboarden in Jasper

Gelegen in het adembenemende Jasper National Park in de Canadese Rocky Mountains, is Marmot Basin een ski- en snowboardbestemming die blijvende herinneringen creëert.

Slechts 20 minuten van het dorp Jasper, biedt Marmot Basin uitstekende ski- en snowboardmogelijkheden. Grote, met sneeuw gevulde kommen zijn een paradijs voor powderskiërs en snowboarders. Het gebied van 696 hectare heeft 91 afdalingen waarvan de langste 5,6 km is. de hoogste top is 2612 meter en het hoogteverschil is 914 meter.
Voor degenen die van langlaufen houden, zijn de met bomen omzoomde loipes tot in de perfectie verzorgd. Denk ook eens aan andere winterervaringen, zoals een icewalk in Maligne Canyon. Wintersporters die Marmot Basin al hebben ontdekt, komen terug voor de ontspannen en vriendelijke sfeer, de uitstekende variëteit aan terrein, de betaalbaarheid, de eersteklas service en het spectaculaire Rocky Mountain landschap.

Kijk voor inspiratie eens naar onze Happy Moose and Marmots ski week of onze skisafari van Jasper naar Banff.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?