Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
WINTERSPORT

Wintersport in Jasper

Skiën en snowboarden in Jasper

Gelegen in het adembenemende Jasper National Park in de Canadese Rocky Mountains, is Marmot Basin een ski- en snowboardbestemming die blijvende herinneringen creëert.

Slechts 20 minuten van het dorp Jasper, biedt Marmot Basin uitstekende ski- en snowboardmogelijkheden. Grote, met sneeuw gevulde kommen zijn een paradijs voor powderskiërs en snowboarders. Voor degenen die van langlaufen houden, zijn de met bomen omzoomde loipes tot in de perfectie verzorgd. Degenen die Marmot Basin al hebben ontdekt, komen terug voor de ontspannen en vriendelijke sfeer, de uitstekende variëteit aan terrein, de betaalbaarheid, de eersteklas service en het spectaculaire Rocky Mountain landschap.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?