Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

GoCanada in de media

Dat we het leuk vinden als Canada op TV komt mag duidelijk zijn. We werken dan ook al jaren met veel enthousiasme samen met bekende en minder bekende TV programma's, online programma’s, artikelen, prijsvragen, etc. Van 'All you need is Love' tot 'Boer zoekt vrouw' en van '3 op Reis' tot 'Erica op reis', ze zijn allemaal met GoCanada naar Canada geweest.

Ben je journalist, televisiemaker, vlogger of blogger? Bel of mail ons en we kijken samen of we iets moois kunnen maken.

Hieronder een overzicht van producties waar we aan meegewerkt hebben.

Back on Track

In samenwerking met Simpel Media hebben we ook meegewerkt aan het prachtige NPO3 programma ‘Back on Track’.
De Nederlandse Yasmine ging de uitdaging aan om per kano en fiets de poolcirkel te bereiken. Watervliegtuigjes, beren op de Dempster Highway en het authentieke goudzoekersdorpje Dawson City. Alles komt voorbij.

Erica op Reis

Erica is met ons naar West-Canada gereisd, waarbij ze een indrukwekkend verslag heeft gemaakt over de ‘First Nations’ op Vancouver Island. Daarbij is ze nog grizzly beren gaan zoeken in Toba Inlet en heeft ze geslapen in de Homfray Lodge.
Erica is met ons naar West-Canada gereisd, waarbij ze een indrukwekkend verslag heeft gemaakt over de ‘First Nations’ op Vancouver Island. Daarbij is ze nog grizzly beren gaan zoeken in Toba Inlet en heeft ze geslapen in de Homfray Lodge.

All you Need is Love & Love is in the Air

Al jaren zijn we vaste partner van Endemol Shine wanneer het gaat om afleveringen van ‘All you need is Love’ en ‘Love is in the Air’. De mooie kerstpecials in Canada nooit gezien? Wanneer Robbert door Canada reist, reist hij met GoCanada.nl. Hieronder een kleine compilatie van de afgelopen jaren.

Romancing the Globe

Erik de Vogel en Caroline de Bruin hebben naast hun vaste rol in GTST ook een prachtig reisprogramma op RTL4 genaamd 'Romancing the Globe'. Onlangs zijn ze naar de beroemde Knight Inlet Lodge geweest om beren en walvissen te spotten. Ze kwamen terug met werkelijk adembenemende beelden. Hieronder een samenvatting van hun avontuur.

3 op reis

Nederlands bekendste reisprogramma! Wat een feest om aan te werken. De Belgische Evi Hansen is vanuit Edmonton in 4 afleveringen naar Vancouver Island gereisd om te eindigen in een kajak tussen de orka’s. En toen kwamen de tranen…


Een paar seizoenen daarvoor is Chris Zegers met ons in een watervliegtuig naar Lund gevlogen. Bekijk hier de samenvatting. Hij eindigt met gitaar en kampvuur bij de ‘lachende oester’ (The Laughing Oyster).

De reis van je leven

Waarschijnlijk het mooiste en meest waardevolle programma waar we aan meegewerkt hebben is het programma van Johnny de Mol, ‘De reis van je Leven’. In de deze aflevering heeft ALS-patiënt Theo maar één wens, en dat is nog één keer parachutespringen. En dat heeft hij gedaan op Vancouver Island. Bekijk hieronder de hele aflevering.

De reis van je leven

Waar is De Mol?

Een ander prachtig programma van Johnny (ja, we zijn fan) is ‘Waar is De Mol?’. In deze aflevering reist Johnny met Humberto en diens dochter om de ijsberen te fotograferen. Dit hebben ze gedaan in Churchill, Manitoba. Of het gelukt is om ijsberen op de foto te krijgen kun je hieronder zelf zien.
Een ander prachtig programma van Johnny (ja, we zijn fan) is ‘Waar is De Mol?’. In deze aflevering reist Johnny met Humberto en diens dochter om de ijsberen te fotograferen. Dit hebben ze gedaan in Churchill, Manitoba. Of het gelukt is om ijsberen op de foto te krijgen kun je hieronder zelf zien. Foto: Humberto Tan

Eigen filmpje

Maar ook zelf hebben we de ambitie om mooi beeldmateriaal te maken. Zo hebben we geprobeerd van een drie weekse camperreis een filmpje van drie minuten te maken. En dat is aardig gelukt, al zeggen we zelf. Bekijk hieronder het resultaat.

Wander Network

Voor het online reisprogramma Wander zijn Barry Paff (DJ) en Toprak (voormalig GTST) naar Lund afgereisd om samen met onze eigen John Hermsen van Footprint te kajakken naar een onbewoond eiland. Bekijk hier of ze wel geslapen hebben:

Reishonger

Ook sturen we regelmatig reisjournalisten op pad. Zo hebben we samengewerkt met Mirte Voorend, schrijver voor Neerlands grootste reiswebsite www.reishonger.nl. Zij is vanuit Edmonton met man en peuter van twee jaar oud met een Fraserway camper zes weken door West-Canada getrokken. Een prachtig verslag is het geworden:
Ook sturen we regelmatig reisjournalisten op pad. Zo hebben we samengewerkt met Mirte Voorend, schrijver voor Neerlands grootste reiswebsite www.reishonger.nl. Zij is vanuit Edmonton met man en peuter van twee jaar oud met een Fraserway camper zes weken door West-Canada getrokken. Een prachtig verslag is het geworden:

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?