Zoek een reis door Canada

GoCanada in de media

Dat we het leuk vinden als Canada op TV komt mag duidelijk zijn. We werken dan ook al jaren met veel enthousiasme samen met bekende en minder bekende TV programma, online programma’s, speelfilms, artikelen, prijsvragen, etc.etc. Van All you need is Love tot Boer zoekt vrouw en van 3 op Reis tot Erika op reis, ze zijn allemaal met GoCanada naar Canada geweest.

Bent u journalist, film- of televisiemaker, vlogger of blogger? Bel of mail ons en we kijken samen of we iets moois kunnen maken. (mail kan naar roderick@gocanada.nl)

Hieronder een overzicht van recente producties waar we aan meegewerkt hebben.

Erika op Reis

Erika is onlangs met ons naar West Canada gereisd, waarbij ze een indrukwekkend verslag heeft gemaakt over de ‘First Nations’ op Vancouver Island. Daarbij is ze nog Grizzly beren gaan zoeken in Toba Inlet en heeft ze geslapen in de Homfray Lodge.

Kortom, zeer de moeite waard om terug te kijken. Opnames hebben plaatsgevonden tussen 17 en 28 september.

All you Need is Love & Love is in the Air

Al jaren zijn we vaste partner van Endemol Shine wanneer het gaat om afleveringen van ‘All you need is Love’ en ‘Love is in the Air’. De mooie kerstpecials in Canada nooit gezien? Wanneer Robbert door Canada reist, reist hij met GoCanada.nl. Hieronder een kleine compilatie van de afgelopen jaren.


Romancing the Globe

Erik Vogel en Carolien de Bruin hebben na hun vaste rol in GTST ook een prachtig reisprogramma op RTL4 genaamd Romancing the Globe. Onlangs zijn ze naar de beroemde Knight Inlet Lodge geweest om de beren en de walvissen te spotten. Ze kwamen terug met werkelijk adembenemende beelden. Hieronder een samenvatting van hun avontuur.

3 op reis

Neerlands bekendste reisprogramma! Wat een feest om aan te werken. Onze Belgische Evi Jansen is vanuit Edmonton in 4 afleveringen naar Vancouver Island gereisd om te eindigen in een Kayak tussen de orca’s. En toen kwamen de tranen… Bekijk hieronder alle afleveringen.

Canada aflevering 1:


Canada aflevering 2:


Canada aflevering 3:


Canada aflevering 4:


Een paar seizoenen daar voor is Chris met ons in een watervliegtuig naar Lund gevlogen. Kijk hier de samenvatting. Hij eindigt met gitaar en kampvuur bij de ‘lachende oester’.


De reis van je leven

Waarschijnlijk het mooiste en meest waardevolle programma waar we aan meegewerkt hebben is het programma van Johnny de Mol, ‘De reis van je Leven’. In de deze aflevering heeft ALS patiënt Theo maar één wens, en dat is nog een keer parachutespringen. En dat heeft hij gedaan op Vancouver Island. Bekijk hieronder de hele aflevering.

De reis van je leven

Waar is de mol.

Een ander prachtig programma van Johnny (ja, we zijn fan) is ‘Waar is de mol’. In deze aflevering reist Johnny met Humberto en zijn dochter om de ijsberen te fotograferen. Dit hebben ze gedaan in Churchill, Manitoba. De opnames vonden plaats eind augustus, en of het gelukt is kun je hieronder zelf zien.

Waar is de mol

Eigen filmpje

Maar ook zelf hebben we de ambitie dat we mooi beeldmateriaal kunnen maken. Zo hebben we geprobeerd van een 3 weekse camperreis een filmpje van 3 minuten te maken. En dat is aardig gelukt, al zeggen we zelf. Bekijk hieronder het resultaat.

Wander Network

Voor het online reisprogramma Wander zijn Barry Paff (DJ) en Toprak (voormalig GTST) naar Lund afgereisd om samen met onze eigen John Hermsen van Footprint te kayakken naar een onbewoond eiland. Bekijk hier of ze wel geslapen hebben:

Reishonger

Ook sturen we regelmatig reisjournalisten op pad. Een van de laatste waar we mee hebben samengewerkt is Myrte Voorend, schrijven voor Neerlands grootste reiswebsite www.reishonger.nl. Zij is vanuit Edmonton met man en peuter van twee jaar oud met een Fraserway camper 6 weken door West Canada getrokken. Een prachtig verslag is het geworden:

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

GoCanada heeft meegewerkt aan