Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
Camping reserveren in Canada

Harvest Hosts

Wakker worden tussen de appelbomen of de wijnranken? s Ochtends verse eitjes van de boer? Spreekt dit je wel aan? Dan is een lidmaatschap van Harvest Hosts misschien iets voor jou bij je volgende trip naar Canada of de VS!
Dit online platform voor het reserveren van een campingplaats heeft inmiddels duizenden ‘hosts’ met veelal een agrarische achtergrond die het leuk vinden als je langskomt en je camper tussen de bomen parkeert. Dit kan een wijnboer zijn, een fruitteler met een eigen boeren winkel of een stoere cowboy met een echte paardenranch. De diversiteit is ongekend!
Dit online platform voor het reserveren van een campingplaats heeft inmiddels duizenden ‘hosts’ met veelal een agrarische achtergrond die het leuk vinden als je langskomt en je camper tussen de bomen parkeert. Dit kan een wijnboer zijn, een fruitteler met een eigen boeren winkel of een stoere cowboy met een echte paardenranch. De diversiteit is ongekend!
Waarom reserveren via Harvest Hosts?
Wij hebben inmiddels 'verschillende ‘hosts’ geprobeerd en zijn laaiend enthousiast. De voordelen zoals wij ze zien:
➢ Ten eerste vermijd je de drukte op de populaire Canadese campings in het hoogseizoen.
➢ We maken met z’n allen beter gebruik van dat immens grote land door het toerisme te spreiden en het land te ‘delen’.
➢ Je betaalt een eerlijke prijs voor je overnachting en dit komt ten goede aan de lokale ondernemer.
➢ Veel ‘hosts’ verkopen hun producten op de boerderij. Wat gaat er nu boven een lokale fles wijn of een vers eitje?
➢ Je komt veel makkelijker in contact met de lokale bevolking en leert daardoor van alles over het leven op het Canadese platteland.
<b>Waarom reserveren via Harvest Hosts?</b>
Wij hebben inmiddels 'verschillende ‘hosts’ geprobeerd en zijn laaiend enthousiast. De voordelen zoals wij ze zien:
➢	Ten eerste vermijd je de drukte op de populaire Canadese campings in het hoogseizoen. 
➢	We maken met z’n allen beter gebruik van dat immens grote land door het toerisme te spreiden en het land te ‘delen’.
➢	Je betaalt een eerlijke prijs voor je overnachting en dit komt ten goede aan de lokale ondernemer.
➢	Veel ‘hosts’ verkopen hun producten op de boerderij. Wat gaat er nu boven een lokale fles wijn of een vers eitje?
➢	Je komt veel makkelijker in contact met de lokale bevolking en leert daardoor van alles over het leven op het Canadese platteland.
Waar vind ik de campings van Harvest Hosts?
De hosts bevinden zich door heel Canada, maar met name in Brits Columbia, Alberta, Ontario en Nova Scotia.
Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op de website van Harvest Hosts. Maak een profiel aan en wie weet sta je binnenkort tussen de Canadese koeien.

Wij hebben regelmatig leuke acties met Harvest Hosts, dus houdt onze nieuwsbrief, social media en website in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Mocht je meer willen weten over het concept; neem contact met ons op voor meer info. Zo heeft collega Vivian onlangs een pareltje ontdekt in Wolfville - Nova Scotia waar ze graag meer over vertelt.
<b>Waar vind ik de campings van Harvest Hosts?</b>
De hosts bevinden zich door heel Canada, maar met name in <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/provincies/british-columbia">Brits Columbia</a>, <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/provincies/alberta">Alberta</a>, <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/provincies/ontario">Ontario</a> en <a href=https://www.gocanada.nl/over-canada/provincies/nova-scotia">Nova Scotia</a>.
Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op de <a href="https://harvesthosts.com/">website van Harvest Hosts</a>. Maak een profiel aan en wie weet sta je binnenkort tussen de Canadese koeien.

Wij hebben regelmatig leuke acties met Harvest Hosts, dus houdt onze <a href="https://www.gocanada.nl/nieuwsbrief">nieuwsbrief</a>, <a href="https://www.gocanada.nl/socials">social media</a> en website in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 

Mocht je meer willen weten over het concept; neem <a href="https://www.gocanada.nl/contact"> contact</a> met ons op voor meer info. Zo heeft collega <a href="https://www.gocanada.nl/onze-canada-experts/vivian">Vivian</a> onlangs een pareltje ontdekt in Wolfville - Nova Scotia waar ze graag meer over vertelt.
Harvest Hosts werkt samen met Boondockers Welcome waarbij je ook kunt kiezen voor een dubbel lidmaatschap.
<i>Harvest Hosts werkt samen met <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/kamperen-in-canada/boondockers-welcome">Boondockers Welcome</a> waarbij je ook kunt kiezen voor een dubbel lidmaatschap.</i>

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?