Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Wintersport Canada

Wij krijgen vaak de vraag of skiën in Canada vergelijkbaar is met een wintersportreis in Europa. Wij vinden van niet! Een wintersport in Canada is een totaal andere belevenis is onze persoonlijke ervaring; de sneeuw is perfect en de skigebieden sneeuwzeker. Tel daarbij op de rustige pistes, vriendelijke mensen en fenomenale uitzichten en je hebt een wintersportvakantie om nooit te vergeten.

Reistijd

Qua reistijd zit je gemiddeld op hetzelfde. Of je nu 9 uur in het vliegtuig zit of 9 uur in de auto maakt weinig uit. De meeste skigebieden in Canada hebben daarna nog wel een transfer van 2 tot 4 uur na de vlucht.

Skigebieden

Verder zijn in Canada met name de skigebieden in de Rocky Mountains, Banff en Jasper, heel sneeuwzeker en staan ze bekend om hun poedersneeuw. Het is er opvallend rustig met weinig rijen bij de liften. Whistler ligt vlakbij Vancouver aan de westkust en is daardoor wat drukker en heeft een wat milder zeeklimaat. Het seizoen is daardoor iets korter en kan het beste bezocht worden van december tot en met maart, terwijl je in Banff van eind november tot half mei kunt skiën.

Go heliskiën

Ben je klaar voor de ultieme skibeleving? Ga heliskiën of -boarden! Samen met een gids wordt je per helikopter gedropt en start de afdaling over de ongerepte poederhelling. Eenmaal beneden word je door de helikopter weer opgepikt en voor een nieuw run naar de top van de berg gevlogen. Onze collega Suzanne heeft het geluk gehad dit zelf te mogen ervaren en ze krijgt nog kriebels in haar buik als ze alleen al naar de foto's kijkt. Onvergetelijk!
En - hoe gek het ook klinkt voor een skifanaat - heb je even geen zin in skiën of snowboarden? Een hondesledetocht, snowmobiling of ijsklilmmen maken van jouw wintersport in Canada een droomvakantie.

Skisafari

Mocht je kiezen voor een skisafari (verschillende gebieden combineren met een 4x4 huurauto) dan kun je ook de kleinere gebieden bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie tussen Whistler, Sun Peaks Resort en Big White. Of Banff met Panorama Ski Resort en Fernie. Dan vlieg je op Vancouver of Calgary, haal je daar de huurauto op en rij je zelf van skigebied naar skigebied. De wegen worden goed sneeuwvrij gehouden en voeren door de valleien… dus geen steile bergpassen. Onze ervaring is dat het zelf rondrijden een enorme toegevoegde waarde geeft aan de Canadese wintersportervaring.

Wintersport in Banff
Wintersport in Jasper
Wintersport in Whistler

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.