Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Wintersport Canada

Wij krijgen vaak de vraag of skiën in Canada vergelijkbaar is met een wintersportreis in Europa. Wij vinden van niet! Een wintersport in Canada is een totaal andere belevenis is onze persoonlijke ervaring; de sneeuw is perfect en de skigebieden sneeuwzeker. Tel daarbij op de rustige pistes, vriendelijke mensen en fenomenale uitzichten en je hebt een wintersportvakantie om nooit te vergeten.

Reistijd

Qua reistijd zit je gemiddeld op hetzelfde. Of je nu 9 uur in het vliegtuig zit of 9 uur in de auto maakt weinig uit. De meeste skigebieden in Canada hebben dan nog wel een transfer van 2 tot 4 uur na de vlucht.

Skigebieden

Verder zijn in Canada met name de skigebieden in de Rocky Mountains, Banff en Jasper, heel sneeuwzeker en staan ze bekend om hun poedersneeuw. Het is er opvallend rustig met weinig rijen bij de liften. Whistler ligt vlakbij Vancouver aan de westkust en is daardoor wat drukker en heeft een wat milder zeeklimaat. Het seizoen is daardoor iets korter en kan het beste bezocht worden van december tot en met maart, terwijl je in Banff van eind november tot half mei kunt skiën.

Go heliskiën

Ben je klaar voor de ultieme skibeleving? Ga heliskiën of -boarden! Samen met een gids wordt je per helikopter gedropt en start de afdaling over de ongerepte poederhelling. Eenmaal beneden word je door de helikopter weer opgepikt en voor een nieuw run naar de top van de berg gevlogen. Onze collega Suzanne heeft het geluk gehad dit zelf te mogen ervaren en ze krijgt nog kriebels in haar buik als ze alleen al naar de foto's kijkt. Onvergetelijk!
En - hoe gek het ook klinkt voor een skifanaat - heb je even geen zin in skiën of snowboarden? Een hondensledetocht, snowmobiling of ijsklilmmen maken van jouw wintersport in Canada een droomvakantie.

Skisafari

Kies je voor een skisafari (verschillende gebieden combineren met een 4x4 huurauto) dan kun je ook de kleinere gebieden bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie tussen Whistler, Sun Peaks Resort en Big White. Of Banff met Panorama Ski Resort en Fernie. Dan vlieg je op Vancouver of Calgary, haal je daar de huurauto op en rij je zelf van skigebied naar skigebied. De wegen worden goed sneeuwvrij gehouden en voeren door de valleien… dus geen steile bergpassen. Onze ervaring is dat het zelf rondrijden een enorme toegevoegde waarde geeft aan de Canadese wintersportervaring.

Wintersport in Banff | Wintersport in Jasper | Wintersport in Whistler
Verwijder alle zoekopties
Wintersport Canada
Verwijder alle zoekopties

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.