Zoek een reis door Canada
Camperreizen

Camperverhuurders in Canada

Dit staat synoniem met een vakantie in de ongerepte natuur met het comfort van thuis bij de hand. Canada is een camperland bij uitstek, met genoeg campings, ruimte en mogelijkheden. Wij werken samen met de bekendste camperverhuurders zodat we een breed scala aan modellen kunnen aanbieden in vrijwel elke stad in heel Canada. Of het nu in de Yukon, Halifax of Vancouver is, wij vinden overal de juiste camper! En komt u er niet uit, laat ons het weten. We hebben ze allemaal geprobeerd.

Dit zijn de verhuurders waar we mee samenwerken:

Fraserway RV

Dit is één van onze meest populaire verhuurders met een breed scala aan modellen. Het zijn altijd nieuwe en goed verzorgde wagens met een complete uitrusting inclusief klapstoeltjes en hakbijl. Fraserway zit door heel Canada, inclusief Edmonton, Whitehorse en Halifax.
Ze hebben Nederlandstalig personeel op de meeste stations. Alle transfers zitten in de prijs en ze halen niet alleen bij de luchthavenhotels op, maar ook in de stad of bij de cruiseterminal.

Een voordeel van Fraserway is ook dat je de camper al in de ochtend kunt ophalen omdat deze de dag ervoor al ingeleverd is door de vorige klant.

Locaties: Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto en Halifax

Canadream

Ook Canadream wordt door ons veel gebruikt en is een fijne verhuurder om mee te werken. Lees van te voren wel goed de kleine letters, want ze hebben nogal wat voorwaarden. Canadream zit door heel Canada inclusief Whitehorse en Halifax. Ze hebben veel goed uitgedachte modellen en met name de SV-C is een erg gewild type en één van onze favorieten.
Let er wel op dat de luifels en tv’s niet gebruikt mogen worden en de camper meestal halverwege de middag pas klaar staat, omdat deze in de ochtend ingeleverd wordt en daarna nog schoongemaakt wordt. U kunt tegen extra betaling wel het vroeg ophalen bijboeken.

Locaties: Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto, Montreal en Halifax

Cruise Canada

Cruise Canada houdt het simpel. Ze hebben 4 modellen en ‘what you see is what you get’. De uitrusting bestaat uit het broodnodige en de campers hebben het noodzakelijke. Daar staat tegenover dat de prijs vaak heel scherp is en met een beetje geluk krijg je een nieuwe camper. Deze kan echter ook een paar jaar ouder zijn. Cruise Canada voert alleen transfers uit tegen betaling.
Bij grotere reisgezelschappen is de C30 populair door de extra bank. Voor wie niet per se op zoek is naar luxe is dit een hele goede verhuurder.

Locaties,:Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal en Halifax

Four Seasons

Deze verhuurder zit in Abbotsford, net buiten Vancouver. Een groot voordeel is dat je niet met de camper door de drukkere buitenwijken van Vancouver hoeft maar meteen het land in kan. Het station wordt gerund door de altijd goedlachse en Nederlandstalige Willem Kok. Ook de handleiding en uitleg zijn net als bij Fraserway in het Nederlands. De campers van Four Seasons zijn tip top in orde, het zijn de campers die na 2 jaar bij Fraserway uit de verhuur komen. Ietsje ouder dus, maar dat is eigenlijk niet te zien.

Locaties: Abbotsford (Vancouver), Calgary, Edmonton, Toronto en Halifax

Traveland RV

Dit is een kleinere, maar zeer goede verhuurder. Mooie luxe modellen met moderne uitstraling en in bepaalde modellen zuinige dieselmotoren. Op dat gebied is Traveland wat vooruitstrevender dan de andere verhuurders. Ze hebben een grote variatie aan indelingen die met name voor gezinnen met kinderen nog wel eens verrassende oplossingen biedt. Zo hebben ze een 31 ft camper met stapelbed waar wel 7 personen in kunnen.

Locaties: Vancouver en Calgary (alleen inleveren mogelijk in Calgary)

Owasco

Owasco is net als Traveland een kleinere, maar luxe verhuurder met prachtige modellen. Ze zijn wat duurder dan de grotere verhuurders, maar ze hebben hele mooie wagens die volledig uitgerust de weg op gaan. Ze zitten net buiten Toronto in Bowmanville, maar tegen een kleine betaling halen ze op vanaf de luchthavenhotels of de luchthaven van Toronto. Ze hebben kleine Mercedes busjes, maar ook grote 31 ft motorhomes met dubbele slide out.

Locatie: Toronto

Ambassador RV

Deze kleine verhuurder zit alleen in Vancouver en verhuurt wat oudere wagens die uit de vloot van de andere verhuurders komen. Ze zijn wel altijd concurrerend geprijsd en technisch is alles dik in orde. Ze hebben meestal de wat meer gangbare modellen in hun vloot zoals de 22 en 24 ft campers, goed voor 2 tot 4 personen. Voor de rest zijn ze compleet uitgerust, desgewenst inclusief fietsen en BBQ.

Locatie: Vancouver

Meridian RV

Dit is een klein familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Ze zijn gevestigd in Port Coquitlam in de buurt van Vancouver. Een transfer naar de luchthaven of een hotel in het centrum van Vancouver is mogelijk tegen betaling. Ze hebben 6 verschillende campertypes beschikbaar. Ze bieden de mogelijkheid om veel extra’s te huren, zoals bij voorbeeld een BBQ.

Locatie: Vancouver

Hastings Overland

Met deze kleine en nieuwe verhuurder hebben wij een exclusieve samenwerking in Nederland. Dit jonge bedrijf verhuurt vanuit Vancouver stoere ‘Tent Jeeps’. Stoere Jeep Wranglers met een 2-3 persoons tent op het dak en keuken achterin. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Locatie: Vancouver

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?