Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Camperverhuurders in Canada

Reizen met een camper in Canada is synoniem aan een vakantie in de ongerepte natuur met het comfort van thuis bij de hand. Canada is een camperland bij uitstek, met genoeg campings, ruimte en mogelijkheden. Wij werken samen met de bekendste camperverhuurders, zodat we een breed scala aan modellen kunnen aanbieden in vrijwel elke stad in heel Canada. Of het nu in de Yukon, Halifax of Vancouver is, wij vinden overal de juiste camper! En komt u er niet uit, laat het ons weten. We hebben er veel geprobeerd.
Er zijn verschillende camperverhuurders in Canada. Sommigen hebben vestigingen door het hele land en anderen zitten alleen in een bepaalde regio of plaats. Daarnaast zijn er ook kwaliteitsverschillen tussen de verschillende camperverhuurders.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?