Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

The Great Bear Lodge

Minder bekend dan de Knight Inlet Lodge, maar zeker niet minder qua beleving en kwaliteit. De Great Bear Lodge is bereikbaar per watervliegtuig vanuit Port Hardy. Deze transfers zijn bij de prijs inbegrepen en vormen al een belevenis op zich.
Het is een bijzondere, kleinschalige lodge drijvend in een afgelegen fjord langs de kust van West-Canada. Er worden in het voorjaar en in de zomer tours aangeboden die verschillen van aard, aangezien het gedrag van de beren verandert per seizoen. Traditiegetrouw is eind augustus tot begin oktober de beste tijd vanwege de zalmentrek. De 'grizzly viewing' wordt gedaan vanuit kleine bootjes en vanaf het land. Naast de tours worden er ook leerzame ‘rain forest hikes’ aangeboden en in de lodge worden lezingen gegeven.
Het restaurant kookt met de meest verse ingrediënten; denk aan vers gevangen zalm op cederhout bereid.
Er worden tours van 3 en van 6 nachten aangeboden en alles is bij de prijs inbegrepen. Dus inclusief watervliegtuig transfers vanaf Port Hardy, overnachtingen, maaltijden en alle excursies. Op zoek naar een unieke, kleinschalige wildernis lodge? Denk dan eens aan ‘The Great Bear Lodge’.
Vraag ons een prijsopgave voor 2023. De tarieven zijn inmiddels binnen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?