Zoek een reis door Canada

Diep in het bijna 100 kilometer lange fjord genaamd de ‘Knight Inlet’ ligt de beroemde Knight Inlet Lodge. De moeder aller wildernis lodges.

Deze drijvende lodge ligt genesteld aan de monding van een estuarium genaamd Glendale Cove. Een soort delta van grasland waar de wilde Grizzly uitstekend gedijd en gras eet, slaapt en op zalm vist. Vanuit bootjes en wachttorens kun je de beren hier op een veilige manier bestuderen en fotograferen.
De lodge is alleen te bereiken met een watervliegtuig vanuit Campbell River. Er zijn meerdaagse pakketten te krijgen op all inclusive basis. Dus de transfers, eten & drinken en de excursies zitten in de prijs. De beste tijd is september en begin oktober, maar ook in de maand augustus zijn er al beren te zien en is het een fantastische ervaring.
De Knight Inlet lodge is niet goedkoop, maar een unieke ervaring die je nooit meer vergeet. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden. Wees er vroeg bij, in de populaire periode (sep-okt) moet je zeker een jaar van te voren boeken.
Let op: een pakket van 3 dagen en 2 nachten heeft de eerste nacht in Campbell River, en in werkelijkheid dus maar 1 nacht in de lodge.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.