Zoek een reis door Canada

Knight Inlet Lodge

Diep in het bijna 100 kilometer lange fjord genaamd de ‘Knight Inlet’ ligt de beroemde Knight Inlet Lodge. De moeder aller wildernis lodges.

Deze drijvende lodge ligt genesteld aan de monding van het estuarium van Glendale Cove. Een soort delta van grasland waar de wilde grizzly beer uitstekend gedijt en gras eet, slaapt en op zalm vist. Vanuit bootjes en wachttorens kunt u de beren hier op een veilige manier bestuderen en fotograferen.
De lodge is alleen te bereiken met een watervliegtuig vanuit Campbell River. Er zijn verschillende pakketten te boeken op all inclusive basis. Dus de transfers, eten & drinken en de excursies zitten in de prijs. De beste tijd is september en begin oktober, maar ook in de maand augustus zijn er al beren te zien en is het een fantastische ervaring.
De Knight Inlet lodge is niet voordelig, maar een unieke ervaring die u nooit meer vergeet. Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden. Wees er vroeg bij, in de populaire periode (sep-okt) dient u zeker een jaar van te voren te boeken.
Let op: bij een pakket van 3 dagen en 2 nachten verblijft u de eerste nacht in Campbell River en in werkelijkheid dus maar 1 nacht in de lodge. En bij een pakket van 4 dagen en 3 nachten verblijft u ook de eerste nacht in Campbell River en dus slechts 2 nachten in de lodge.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?