Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Sonora Resort

Ieder land heeft wel een resort in de buitencategorie. Canada heeft het Sonora Resort. Dit exclusieve resort ligt op een eiland genaamd Sonora Island aan de oostkust van Vancouver Island.

Een dag in de lodge

Dit luxe resort is van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad, tennisbaan, massagemogelijkheden en een fantastisch restaurant. Alleen de wijnkaart is al indrukwekkend. Vanuit het resort worden er verschillende soorten excursies aangeboden. Zo kunt u er op zalmen vissen, vliegvissen, beren bekijken, walvissen spotten, tochten maken met de helikopter en snorkelen met zalmen. Kortom, teveel om op te noemen. In tegenstelling tot de andere wildernis lodges zijn de excursies bij Sonora Resort qua kosten wel allemaal extra.

Er zijn verschillende manieren om in het Sonora Resort te komen. De watertaxi vanaf Campbell River is het meest gebruikt. U kunt er echter ook voor kiezen om per helikopter of watervliegtuig vanaf Vancouver te vliegen. We hebben van alles al geregeld in het verleden, dus vraag ons naar de mogelijkheden.

Van ons kantoor is Roderick in Sonora geweest. Bel of mail als u zijn persoonlijke ervaring willen horen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?