Zoek een reis door Canada

Wildernis lodges

Slapen in berenland: Canadese Wildernis Lodges

Als u nu echt een keer in de wildernis tussen de beren wilt overnachten overweeg dan eens een echte Canadese ‘Wildernis Lodge’.

Canada kent een keur aan verschillende prachtige accommodaties diep gelegen in de Canadese bossen of fjorden. Vaak liggen de lodges gesitueerd op eilanden en in fjorden waar makkelijk de wilde grizzly gespot kan worden. Er zijn verschillende manieren van ‘grizzly viewing’. Zo zijn er uitkijktorens tussen de bomen, kunt u met bootjes de rivier af of worden er bij de Farewell Harbour Lodge zelfs grizzly-safari’s te voet ondernomen.

De lodges zijn bereikbaar per watervliegtuig of boot en werken meestal op ‘all inclusive basis’. Dus inclusief transfers, bear viewing, orkatochten, kajakexcursies, rainforest walks, eten en drinken.
Het prijsniveau is wel hoger dan bij andere accommodaties, maar de ervaring is ‘priceless’. De lodges genoemd in deze rubriek zijn onze meest geboekte lodges, maar we hebben er meer. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?