Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Wildernis lodges

Slapen in berenland: Canadese Wildernis Lodges

Als u nu echt een keer in de wildernis tussen de beren wilt overnachten overweeg dan eens een echte Canadese ‘Wildernis Lodge’.

Canada kent een keur aan verschillende prachtige accommodaties diep gelegen in de Canadese bossen of fjorden. Vaak liggen de lodges gesitueerd op eilanden en in fjorden waar makkelijk de wilde grizzly gespot kan worden. Er zijn verschillende manieren van ‘grizzly viewing’. Zo zijn er uitkijktorens tussen de bomen, kunt u met bootjes de rivier af of worden er bij de Farewell Harbour Lodge zelfs grizzly-safari’s te voet ondernomen.

De lodges zijn bereikbaar per watervliegtuig of boot en werken meestal op ‘all inclusive basis’. Dus inclusief transfers, bear viewing, orkatochten, kajakexcursies, rainforest walks, eten en drinken.
Het prijsniveau is wel hoger dan bij andere accommodaties, maar de ervaring is ‘priceless’. De lodges genoemd in deze rubriek zijn onze meest geboekte lodges, maar we hebben er meer. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?