Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada


GoFlexDe meest gestelde vragen bij GoCanada?

1: Zijn die beren eigenlijk gevaarlijk?
2: Moet ik mijn camping wel of niet reserveren?


Het antwoord op de eerste vraag is nee, zolang je ze maar niet op hun rug springt.
Het antwoord op vraag twee geven wij je hieronder...

Moet ik campings reserveren in Canada?

Ja, tijdens de zomermaanden (juni, juli en augustus) adviseren we altijd campings van tevoren te reserveren. Maar ook buiten de zomermaanden en in ieder geval in en rond zogenoemde ‘long weekends’ (dit zijn weekenden waar de Canadezen zelf veel op pad gaan) is het raadzaam vooraf je camping te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Zeker campings in de nationale parken zijn zeer populair en ook buiten de zomermaanden al maanden van tevoren volgeboekt.
Je kunt campings zelf reserveren, mede met behulp van ons route advies. Let er hierbij wel op dat dit veel werk is en veel tijd kost. Je kunt het ook door ons laten doen middels onze Campground Reservation Service. Wij reserveren dan alle campings langs een vooraf besproken route, inclusief ferries, excursies, lokale vertegenwoordiging en je ontvangt een persoonlijk routeboek. Kost iets meer dan zelf doen, maar scheelt een hoop gedoe!

Maar bij reizen vóór half juni en ná half september (en in andere periodes voor de échte avonturiers) kun je prima flexibel rondrijden met behulp van ons GoFlex pakket. Voor € 200,- per camper voeg je het GoFlex pakket toe aan je GoCanada camperreis. Met dit pakket profiteer je van verschillende leuke samenwerkingen die GoCanada heeft afgesloten en kies je zelf of je onderweg hier en daar een plekje reserveert. Middels verschillende online systemen krijg je toegang tot het reserveren van de leukste kampeerplekjes; bij een Canadese (wijn)boer, excursie locatie of particulier die een stukje land over heeft. Daarnaast zit in het GoFlex pakket de Canada parkpas, waarmee je toegang krijgt tot de Nationale parken om op campings midden in de natuur te verblijven.

Het handige GoFlex pakket is inclusief:
- Lidmaatschap Harvest Host
- Lidmaatschap Boondockers Welcome
- Korting bij Campertunity
- Rustic Campground gids
- Canada parkpas (Discovery Pas)

Kortom, een geweldig handig pakket als je lekker in het voor- of naseizoen wilt ‘freewheelen’ door het mooie Canada. Het GoFlex pakket is beschikbaar voor reizen in het oosten en westen van Canada.

Ga je voor zekerheid? Of ben je avontuurlijk en ga je voor flexibel? Neem een kijkje bij onze camperreizen ter inspiratie. Kom je er niet uit? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij hebben alles inmiddels geprobeerd!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?