Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Rustic Campgrounds Gids

Waar ligt nu dat verborgen pareltje? Die ene camping aan dat meertje of riviertje? Op onze vele reizen merkten we dat de ene camping de ander niet is.

Uit reguliere gidsen is het lastig onderscheid maken wat nu die mooie rustige camping in het bos is en wat die drukkere grote camping is langs de weg. Door ze zelf te bezoeken en in kaart te brengen lukt dat nu wel!
Al deze pareltjes hebben we verzameld in onze Rustic Camground gidsjes.

Iedereen die bij ons een camperreis boekt (zonder vooraf gereserveerde campings) krijgt er gratis eentje toegestuurd.

Persoonlijk getest voor u! Is dat nou niet leuk? En handig.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?