Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Excursies in Canada

De grootste excursie is het reizen door Canada zeggen wij wel eens gekscherend. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het fantastisch is om authentieke Canadese ervaringen op te doen.

Nu hebben wij bij GoCanada, al zeggen we het zelf, inmiddels een mooie collectie ‘ervaringen’ verzameld in de vorm van een paar unieke excursies. Op onze website lichten we er een paar uit, maar we kunnen natuurlijk veel meer belevingen voor je regelen. Sommige ontdekt door ons zelf (postvlucht), sommige heel spannend (grizzly viewing) en sommige emotioneel; denk aan Evi van 3 op Reis, die kajakt met de orka’s. Maar ook voor een leuke fietstour door Toronto, spectaculaire tocht met de Ice Explorer over de ijsmassa van de Athabasca Glacier of een helikoptervlucht boven de indrukwekkende Niagara Falls ben je bij ons aan het juiste adres.

Enkele van onze favoriete excursies:

Great Bears of Bute
Kajakken met orka's
Mee met de postboot
Walvisexcursie
Post rondbrengen per historisch watervliegtuig

We voegen deze ‘ervaringen’ graag toe aan je rondreis, of dit nu met een auto of met een camper is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?