Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Vliegen naar Canada

Als er één ‘ver weg’ bestemming goed aan te vliegen is, dan is het Canada wel. Het aanbod non-stop vluchten op Canada is zo groot dat we elke grote stad tegenwoordig zonder overstap aan kunnen vliegen. Door de relatieve korte ‘pool vluchten’ zit u al na 7 uur vliegen in het oosten en na 9 uur in het westen. Met name wanneer er met kinderen gevlogen wordt is dit een groot pluspunt.

In het oosten wordt Toronto het hele jaar door aangevlogen door KLM en Air Canada en in het hoogseizoen door Air Transat. Met name de laatste heeft soms hele voordelige aanbiedingen richting Toronto. Montreal heeft een dagelijkse non-stop vlucht van KLM en Halifax wordt alleen met een overstap aangevlogen. Via Toronto met KLM of Air Canada. Air Transat vliegt non-stop van Brussel naar Montreal.

Naar het westen kunt u het jaar door non-stop met KLM naar Vancouver, Edmonton en Calgary vliegen. Met name ook onder de wintersporters populaire vluchten. Waarom 10 uur autorijden als u ook in 8 uur naar de wintersport kunt vliegen? Calgary en Vancouver worden van mei tot en met oktober door Air Transat aangevlogen. Airlines met een overstap zijn ook een optie, en soms ook goedkoper, maar door de langere routes verdubbelt u vaak de reistijd.

Wij hebben goede tarieven met de genoemde airlines en bieden onze vliegreizen (bijna) altijd aan inclusief ruimbagage! Kortom, genoeg mogelijkheden en we vertellen u er graag meer over.

Lees meer over:
Vliegen naar Canada met KLM
Vliegen naar Canada met Air Canada
Vliegen naar Canada met Air Transat

Boek je een pakketreis bij ons, dan zijn de voorwaarden van de vliegtickets vaak gunstiger dan wanneer je zelf losse vluchten boekt. Zo hoef je bij ons bij voorbeeld alleen een aanbetaling te doen en niet meteen de volledige ticketprijs te voldoen.

Klik hier voor onze autoreizen Klik hier voor onze camperreizen

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?