Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Vliegen naar Canada

Als er één ‘ver weg’ bestemming goed aan te vliegen is, dan is het Canada wel. Het aanbod non-stop vluchten op Canada is zo groot dat we elke grote stad tegenwoordig zonder overstap aan kunnen vliegen. Door de relatieve korte ‘pool vluchten’ zit u al na 7 uur vliegen in het oosten en na 9 uur in het westen. Met name wanneer er met kinderen gevlogen wordt is dit een groot pluspunt.

In het oosten wordt Toronto het hele jaar door aangevlogen door KLM en Air Canada en in het hoogseizoen door Air Transat. Met name de laatste heeft soms hele voordelige aanbiedingen richting Toronto. Montreal heeft een dagelijkse non-stop vlucht van KLM en Halifax wordt alleen met een overstap aangevlogen. Via Toronto met KLM of Air Canada. Air Transat vliegt non-stop van Brussel naar Montreal.

Naar het westen kunt u het jaar door non-stop met KLM naar Vancouver, Edmonton en Calgary vliegen. Met name ook onder de wintersporters populaire vluchten. Waarom 10 uur autorijden als u ook in 8 uur naar de wintersport kunt vliegen? Calgary en Vancouver worden van mei tot en met oktober door Air Transat aangevlogen. Airlines met een overstap zijn ook een optie, en soms ook goedkoper, maar door de langere routes verdubbelt u vaak de reistijd.

Wij hebben goede tarieven met de genoemde airlines en bieden onze vliegreizen (bijna) altijd aan inclusief ruimbagage! Kortom, genoeg mogelijkheden en we vertellen u er graag meer over.

Lees meer over:
Vliegen naar Canada met KLM
Vliegen naar Canada met Air Canada
Vliegen naar Canada met Air Transat

Boek je een pakketreis bij ons, dan zijn de voorwaarden van de vliegtickets vaak gunstiger dan wanneer je zelf losse vluchten boekt. Zo hoef je bij ons bij voorbeeld alleen een aanbetaling te doen en niet meteen de volledige ticketprijs te voldoen.

Klik hier voor onze autoreizenKlik hier voor camperreizen in Canada

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?