Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Echo Valley Ranch and Spa

Diep verborgen in de ‘Cariboo regio’ ligt de indrukwekkende Echo Valley Ranch & Spa. Deze bijzondere ranch heeft een Aziatisch tintje door de vrouw van de eigenaar. Naast prachtige tochten per paard kunt u hier ook de lekkerste Thaise massages krijgen en elke donderdag wordt er heerlijk Thais gekookt. We spreken uit eigen ervaring dat dat een ware traktatie is. Er komen zelfs buren per vliegtuig naar de ranch om hier te eten.

De ranch bestaat uit een hoofdgebouw waar zich de gezamenlijke ruimte en het restaurant bevinden (waar gezamenlijk gegeten wordt) en in de bijgebouwen bevinden zich verschillende ruime suites en kamers. Verspreid over de immense ranch bevinden zich verschillende ‘Canadese cabins’ waar het heerlijk toeven is. Vele hebben een prachtig vergezicht over de uitstrekte landerijen die deze ranch rijk is. Het gebouw waarin de spa zich bevindt is in Thaise stijl opgetrokken en is op zich al een bezienswaardigheid.

Het is niet de goedkoopste ranch van Canada, maar zeker de moeite waard. Ook kinderen zijn hier van harte welkom en kunnen zich naar hartenlust uitleven in het zwembad of op de ranch. Er zijn verschillende activiteiten bij te boeken, zoals wandeltochten, fietstochten, goudzoek excursies, vliegvissen en niet te vergeten de spa. Kortom, een unieke ranch op een prachtige locatie op ongeveer 45 minuten rijden (over een onverharde, maar goede weg) vlakbij het dorpje Clinton.

We zijn hier zelf onlangs een paar dagen geweest, dus bel ons gerust om onze persoonlijke ervaringen te horen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?