Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Rondreis Canada

Wil je graag een rondreis door Canada maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! GoCanada is een kleine reisorganisatie met een ervaren team van experts, die bij elkaar alle uithoeken van dit immense land hebben gezien. Zo zijn wij in staat om een maatwerkreis samen te stellen die voldoet aan jouw wensen.


Beleef jouw droomreis naar Canada

Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je naartoe? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada? Of toch liever per camper met de kinderen door West-Canada? Of misschien zelfs een combinatie daarvan? Het is allemaal mogelijk. Geef je wensen aan ons door en wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomreis, zodat je zorgeloos kunt rondreizen door Canada.


Met het aanbod op onze website willen wij je inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Autorondreizen | Camperreizen | Cruisereizen

Groepsreizen | Treinreizen | Wintersport

Bijzondere accommodaties | Excursies

Verwijder alle zoekopties

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.