Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Truckcamper

Truckcampers staan vaak wat hoger op de wielen, waardoor u er gemakkelijk mee over ongeasfalteerde wegen kunt rijden. Daarnaast zijn het vaak diesels en daardoor zuiniger in het verbruik. Bijkomend voordeel is dat u tijdens het rijden geen gerammel hoort van het servies of het fornuis. Verder is het bed heel ruim. De stoelen in de cabine voorin zitten heel comfortabel. Nadeel is alleen dat u niet van de bestuurderscabine binnendoor naar het achtergelegen campergedeelte kunt gaan.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.