Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

TC-B Fraserway

Dit model verschilt van de TC-S door het stapelbed in de slide-out. Dit extra bed kunt u elektrisch laten zakken en het heeft een netje ter afsluiting voor de hele kleintjes. Dit alles zorgt er voor dat er met dit model ook met 2 kleine kinderen te reizen is. Ideaal ook omdat de kleintjes tijdens het rijden ook voorin kunnen zitten. Dit is gezelliger en comfortabeler dan achterin tijdens het rijden. Verder zorgt de 4x4 er voor dat u dieper de parken in kunt om de kleinere natuurcampings te benaderen.
2
VOLWASSENEN
2
KINDEREN
Diesel
BRANDSTOF
757-762 cm
LENGTE
Ja, ik wil een complete offerte
Bijzondere kenmerken
truck camper
hoogslaper
dieselmotor
slide-out
stapelbed
luifel
4x4
dubbel cabine
groot bed, maar geen vrije doorloop
bedmaten: hoogslaper: 203 cm lang en 183 cm breed, dinette: 167 cm lang en 117 cm breed, stapelbed met veiligheidsnet: 193 cm lang en 66 cm breed

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.