Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
excursies

Post per historisch watervliegtuig

Als u ons vraagt wat een van de meest bijzondere ervaringen is in Canada, dan zal het antwoord zijn: De post rondbrengen in een origineel Beaver DeHavilland watervliegtuig.
Nergens ter wereld kunt u op deze authentieke wijze nog meemaken hoe in afgelegen gebieden in Canada post, pakketjes, mensen, geiten en ‘al het andere wat er in past’, worden vervoerd.
Een paar keer per week worden er vanaf verschillende dorpen op Vancouver Island deze postvluchten uitgevoerd. En u kunt mee! Wij hebben goede afspraken met deze ‘postbodes’ en voegen deze ervaring graag toe aan uw rondreis.

Bijzonder weetje: Elk Beaver DeHavilland toestel is een verhaal op zich. Vele hebben met de US army nog in Korea gevlogen en zijn nadien in de burgerluchtvaart in Canada terecht gekomen. Als u googelt op de code, zichtbaar op de staart komt u vaak veel oude foto’s tegen van de desbetreffende ‘Beaver’. Er vliegen er nog enkele honderden in Canada en Alaska en ze zijn een symbool geworden voor de Canadese wildernis. Geen trip door Canada zonder een vlucht in een ‘Beaver’ is ons motto.

De onderstaande foto’s zijn gemaakt door reisjournalist Mirte Voorend van www.reishonger.nl. Maar als u goed kijkt ziet u ook onze eigen Roderick de post rondbrengen.

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?