Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada
Excursie

Postvlucht per historisch watervliegtuig

Als je ons vraagt wat een van de meest bijzondere ervaringen is in Canada, dan zal het antwoord zijn:
De post rondbrengen in een origineel Beaver DeHavilland watervliegtuig.

Verschillende keren per week vertrekken er vanuit Campbell River en Gold River watervliegtuigjes om post, pakketjes en mensen af te leveren in de afgelegen dorpen rond Vancouver Island. En jij kan mee! Dus stap in, zet je koptelefoon op en laat de propellor maar draaien. Wie weet zie je zelfs vanuit de lucht een walvis onder je voorbij zwemmen!

En met afgelegen dorpen bedoelen we ook écht afgelegen. Afhankelijk van de hoeveelheid post land je tijdens de vlucht in een of meerdere afgelegen gebieden. De gehuchtjes zijn dunbevolkt en al het verkeer gaat over het water. En ja, er is ook een heus postkantoor, dat tegelijk dienst doet als supermarkt, waar de post per visnet of kruiwagen wordt binnen gebracht.

Bijzonder weetje: Elk Beaver DeHavilland toestel is een verhaal op zich. Vele hebben met de US army nog in Korea gevlogen en zijn nadien in de burgerluchtvaart in Canada terecht gekomen. Als je googelt op de code, zichtbaar op de staart, kom je vaak oude foto’s tegen van de desbetreffende ‘Beaver’. Er vliegen er nog enkele honderden in Canada en Alaska en ze zijn een symbool geworden voor de Canadese wildernis. Geen trip door Canada zonder een vlucht in een ‘Beaver’ is ons motto.

De onderstaande foto’s zijn gemaakt door reisjournalist Mirte Voorend van www.reishonger.nl. Maar als je goed kijkt zie je ook onze eigen Roderick de post rondbrengen.

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?