Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada
Camping reserveren in Canada

Campertunity

‘Sharing is caring’ is een term die veel gebruikt wordt tegenwoordig. En als we het ergens mee eens zijn is dat je die enorme grote hoeveelheid land in Canada best een beetje kan delen. Dat vond oprichtster Guita uit Vancouver ook en haar online platform Campertunity is dan ook vanuit die gedachte ontstaan. We hadden het bijna zelf kunnen bedenken.
Camping in Canada reserveren via Campertunity
Campertunity is een website met een verzameling landeigenaren waar je met een zelfvoorzienende camper één of meerdere nachten mag kamperen. De beschikbaarheid is online te checken en je kunt het met een paar makkelijke stappen zo inboeken.
Wat kan ik van de locaties van Campertunity verwachten?
De locaties kunnen van alles zijn; we hebben boomgaarden voorbij zien komen, maar ook ongerepte stukken natuur aan een rivier. De gemene deler is dat je een zelfvoorzienende camper moet hebben. Laten bijna alle huurcampers dat nu zijn! Met een volle koelkast, boordaccu en gasfles ben je al snel zelfvoorzienend. Bij ‘zelfvoorzienend’ kamperen zul je alleen af en toe een normale camping moet bezoeken om je afvalwatertank te legen en je verswatertank te vullen. Dit kan ook onderweg bij een public sanidump, ook wel genaamd RV Dump station. Deze kun je online vinden op websites als www.ioverlander.com of www.sanidumps.com.
<b>Wat kan ik van de locaties van Campertunity verwachten?</b>
De locaties kunnen van alles zijn; we hebben boomgaarden voorbij zien komen, maar ook ongerepte stukken natuur aan een rivier. De gemene deler is dat je een zelfvoorzienende camper moet hebben. Laten bijna alle huurcampers dat nu zijn! Met een volle koelkast, boordaccu en gasfles ben je al snel zelfvoorzienend. Bij ‘zelfvoorzienend’ kamperen zul je alleen af en toe een normale camping moet bezoeken om je afvalwatertank te legen en je verswatertank te vullen. Dit kan ook onderweg bij een public sanidump, ook wel genaamd RV Dump station. Deze kun je online vinden op websites als <a href="www.ioverlander.com">www.ioverlander.com</a> of <a href="www.sanidumps.com">www.sanidumps.com</a>.Campertunity, Uitzicht Fuzzy Buddy Ranch
Samenwerking GoCanada met Campertunity
Wij stimuleren dit soort nieuwe initiatieven met veel enthousiasme en hebben daarom ook veelvuldig contact met Campertunity om informatie te delen en elkaar te helpen. Zo ontvang je een kortingscode, te gebruiken bij elke reservering bij Campertunity, indien je het GoFlex pakket bijboekt. Kortom, een goede reden om contact met ons op te nemen.

Wie weet komen we elkaar wel tegen op dat plekje aan de rivier!
<b>Samenwerking GoCanada met Campertunity</b>
Wij stimuleren dit soort nieuwe initiatieven met veel enthousiasme en hebben daarom ook veelvuldig contact met Campertunity om informatie te delen en elkaar te helpen. Zo ontvang je een kortingscode, te gebruiken bij elke reservering bij Campertunity, indien je het <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/kamperen-in-canada/goflex">GoFlex</a> pakket bijboekt. Kortom, een goede reden om <a href="https://www.gocanada.nl/contact">contact</a> met ons op te nemen.

Wie weet komen we elkaar wel tegen op dat plekje aan de rivier!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?