Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Bijzondere accommodaties

Slaap je in een lodge, cabin of resort?

Je hebt bedacht dat je naar Canada wilt, maar hoe besluit je dan waar je wilt overnachten? Canada is een rondreis land bij uitstek met een grote diversiteit aan accommodaties. Van toeristenklasse hotels tot en met de mooiste resorts langs de kust, er is keuze genoeg! Maar op het moment dat je wat meer in de natuur verblijft, is de kans groter om in een leuke houten lodge midden in de bossen of een cabin aan het meer te overnachten, ver weg van de bewoonde wereld.
Of wat dacht je van een heuse ranch omringt door prachtige bergen, bossen graslanden?

Maar als je nu echt een keer in de wildernis tussen de beren wilt overnachten overweeg dan eens een wilderness lodge.

Canada kent een keur aan verschillende prachtige wilderness lodges diep gelegen in de Canadese bossen of fjorden. Vaak liggen de lodges gesitueerd op eilanden en in fjorden waar makkelijk de wilde grizzly gespot kan worden. Er zijn verschillende manieren van ‘grizzly viewing’. Zo zijn er uitkijktorens tussen de bomen, kunt u met bootjes de rivier af of worden er bij de Farewell Harbour Lodge zelfs grizzly-safari’s te voet ondernomen.

De lodges zijn bereikbaar per watervliegtuig of boot en werken meestal op ‘all inclusive basis’. Dus inclusief transfers,
bear viewing, orkatochten, kajakexcursies, rainforest walks, eten en drinken. Het prijsniveau is wel hoger dan bij andere accommodaties, maar de ervaring is ‘priceless’. De lodges genoemd in deze rubriek zijn onze meest geboekte lodges, maar we hebben er meer. We informeren u graag over de mogelijkheden.

We kunnen op onze website niet alle accommodaties laten zien die we hebben, dat zijn er simpelweg te veel, maar we tonen hier graag enkele van onze favoriete accommodaties.

Desolation Sound Resort
Klahoose Wilderness Resort
Farewell Harbour Lodge
The Great Bear Lodge

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?