Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Klahoose Wilderness Resort

De nieuwe ‘hidden gem’ onder de wildernis lodges! Diep verborgen in de Toba Inlet is Klahoose Wilderness Resort een echte onontdekte parel. Deze lodge is een paar jaar geleden geopend en wordt volledig gerund door de inheemse bevolking. Van de organisatie Indigenous Toursim BC hebben ze het certificaat 'Authentic Indigenous' gekregen. We hebben een paar jaar geleden Erica Terpstra hier morgen ontvangen en ze was er weg van.
Klahoose Wilderness Resort biedt verschillende pakketten inclusief transfers vanuit Lund, al dan niet met het eigen kleine cruiseschip, de Pacific Bear. De prijzen zijn inclusief maaltijden, drankjes. grizzly excursies en andere activiteiten.
De logde heeft verschillende soorten kamers, waaronder lodge suites, 1-bedroom chalets en 2-bedroom chalets.
Informeer eens naar de mogelijkheden en we vertellen u er graag meer over.
Klik hier om een impressie van de lodge te zien.

Kijk hier naar de aflevering van Erica op Reis in het Klahoose Wilderness Resort vanaf minuut 28 zijn de beren en de lodge te zien:

Bekijk hier Erica op reis

Een dag in de lodge

Per dag maakt u een grizzly beer excursie. Deze tours duren zo’n 6 uur, waarvan u 2 tot 3 uur besteedt aan het kijken naar de beren vanaf verschillende uitzicht platforms. Na het ontbijt vertrekt u per boot naar de Toba Inlet (ongeveer 1 uur) waar u ontvangen wordt door een gids van de Klahoose First Nations. U wordt dan per auto naar de verschillende punten gebracht om de beren in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee. Bij terugkomst in de lodge is er nog vrije tijd en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals lounge, wifi, gebruik van kajaks en stand up paddle boards. Uiteraard kunt u ’s avonds weer genieten van een lekker diner.
Wilt u even lekker ontspannen? Stap dan in de houten sauna op het dek.

Bij het zien van beren denken veel mensen aan de herfst, maar als tip willen we ook graag meegeven dat in het voorjaar (mei tot half juni) er veel beren te zien zijn die langs de kust hun voedsel zoeken. Er wordt dan met bootjes gevaren om de beren te kunnen zien.

Sfeerimpressie

diner, Credit Tom Parker
watertaxi, credit Klahoose Wilderness Resort
great room, credit Destination Canada
viewing platform, Credit Chase Teron
cultural time
lodge room, Credit Klahoose Wilderness Resort
Randy Louie verwelkomt gasten
slaapkamer

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?