Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Autorondreis Canada

Wil je een autorondreis door Canada maken? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons team van Canada experts heeft ruime ervaring met het reizen in Canada, dus vraag gerust hun advies!

Vele bestemmingen voor een autorondreis door Canada
Zeg je autorondreis door Canada, dan zeg je reizen door de natuur. Maar naast een indrukwekkende natuur bezit Canada ook een aantal wereldsteden, vol leuke bezienswaardigheden. Maak het verblijf tijdens een reis door Canada een beleving en overnacht in bijzondere accommodaties zoals een houten lodge, authentieke cabin of avontuurlijke wilderness lodge.

Ga je liever back to basic? Overweeg dan een autorondreis door de nog niet zo druk bezochte noordelijke provincie Yukon. Uitstekend te combineren met Alaska. Hier vind je geen luxe accommodaties, maar overnacht je in kleinschalige toeristenklasse accommodaties.

Waarom rondreizen per auto in Canada?
Het voordeel van een rondreis per auto is dat je veel vrijheid hebt en op locatie mobiel bent. Je bepaalt zelf welke weg je neemt, waar bij een camper nog wel eens beperkingen gelden. Je kunt op de reisdag zelf een iets langere afstand overbruggen dan met een camper, zodat je her en der een nachtje extra kan blijven om uitstapjes te maken. Bovendien is er een groot aanbod aan auto's inclusief verzekeringen voor één of meer bestuurders. In veel gevallen raden wij een SUV aan. Je zit dan sowieso wat hoger en het rijdt heel comfortabel.

Gepersonaliseerd routeboek
Boek je bij ons een autorondreis dan ontvang je in de meeste gevallen een gepersonaliseerd routeboek vol met tips en adviezen voor onderweg. Vraag hier naar bij boeking.

Autorondreizen Canada
West-Canada
Oost-Canada
Noordwest-Canada
Atlantic Canada

Bekijk hieronder alle autorondreizen in Canada.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.