Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

√ First off all… In love with Canada
√ Persoonlijk advies en no-nonsense
√ Onvergetelijke en bijzondere reizen op maat
√ Jarenlange ervaring met reizen door Canada
√ Handige GoCanada App en eigen campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Autoreizen

Dat Canada een fijn land is om rond te reizen is inmiddels algemeen bekend. Maar dat er zo ontzettend veel keuze is komt voor velen nog als een verrassing. Elk gebied heeft zijn eigen gezicht en er zijn veel thema’s te bedenken en te combineren. Het voordeel van een rondreis per auto is dat je op locatie mobiel bent. Je kunt op de reisdag zelf een iets langere afstand overbruggen, zodat je her en der een nachtje extra kan blijven om uitstapjes te maken. In veel gevallen raden wij een SUV aan. Je zit dan sowieso wat hoger en het rijdt heel comfortabel.
Onderstaand treft u een overzicht aan van onze autoreizen. De routes en de duur van het verblijf in een bepaalde plaats zijn allemaal op maat aan te passen. Ook is er een ruime keuze aan auto's. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het reizen in Canada, dus vraag gerust hun advies!

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.