Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Autorondreis door Canada

Wil je een autorondreis door Canada maken? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons team van Canada experts heeft ruime ervaring met het reizen in Canada, dus vraag gerust hun advies!

Vele bestemmingen voor een autorondreis door Canada
Zeg je autorondreis door Canada, dan zeg je reizen door de natuur. Maar naast een indrukwekkende natuur bezit Canada ook een aantal wereldsteden, zowel aan de oost- als westkust. Maak het verblijf tijdens een autoreis door Canada een beleving en overnacht in bijzondere accommodaties zoals een houten lodge, authentieke cabin of avontuurlijke wilderness lodge. Ga je liever back to basic? Overweeg dan een autorondreis door de nog niet zo druk bezochte noordelijke provincie Yukon. Uitstekend te combineren met Alaska. Hier vind je geen luxe accommodaties, maar overnacht je in kleinschalige toeristenklasse accommodaties.

Waarom rondreizen per auto in Canada?
Het voordeel van een rondreis per auto is dat je veel vrijheid hebt en op locatie mobiel bent. Je bepaalt zelf welke weg je neemt, waar bij een camper nog wel eens beperkingen gelden. Je kunt op de reisdag zelf een iets langere afstand overbruggen dan met een camper, zodat je her en der een nachtje extra kan blijven om uitstapjes te maken. Bovendien is er een groot aanbod aan auto's inclusief verzekeringen voor één of meer bestuurders. In veel gevallen raden wij een SUV aan. Je zit dan sowieso wat hoger en het rijdt heel comfortabel.

Boek nu jouw autorondreis naar Canada
Overweeg je een autorondreis door Canada? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor jouw onvergetelijke autorondreis naar Canada of neem contact met ons op. Een uitdaging gaan wij niet uit de weg.

Een greep uit ons aanbod autorondreizen

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.