Zoek een reis door Canada

Onze treinreizen

De trein speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Canada. Pas toen op 7 november 1885 de ‘last spike’ (nabij Revelstoke) de grond in ging kon Canada zich eigenlijk één land noemen. Oost en west waren verbonden. Dit spoor wordt nog steeds gebruikt en vormt de basis van veel van onze treinreizen. Zo is er de VIA Rail van Oost- naar West-Canada, ook wel The Canadian genaamd. Deze trein wordt ook door de Canadezen zelf veel gebruikt en zorgt er voor dat je door heel Canada in en uit kan stappen. Ook biedt VIA Rail treinreizen aan over kleinere afstanden in het oosten van Canada.
De meer luxe variant is de Rocky Mountaineer. Deze prachtige trein pendelt in het zomerseizoen tussen Banff en Vancouver of Jasper en Vancouver, en vice versa. Deze is te boeken als Silver of als Gold Leaf en geeft een exclusieve treinervaring in het mooiste stuk van Canada. Deze reis duurt 2 dagen met een hotelovernachting halverwege in Kamloops.

Verder hebben we nog een aantal kleine treintjes in onze collectie, denk aan de Spirit of Summerland, de White Pass & Yukon route of de Koaham Shuttle. Stuk voor stuk unieke treinreizen waar we u graag meer over vertellen.
Omdat de treinen moeilijk in een standaard reis te vangen zijn is ons advies om contact met ons op te nemen om te kijken welke trein het beste in uw Canada reis past. Door de verschillende tijden en routes is het veelal maatwerk en soms een hele puzzel. Bel of mail ons uw wensen en we helpen u graag verder! En wie weet zit u binnenkort in de trein door het indrukwekkende Canada.

Het actuele aanbod in treinreizen:

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.