Zoek een reis door Canada
camperverhuurders

Fraserway

Dit is een van onze meest populaire verhuurders met een breed scala aan modellen. Het zijn altijd nieuwe en goed verzorgde wagens met een complete uitrusting inclusief campingstoeltjes en bijl. Fraserway zit door heel Canada inclusief Edmonton, Whitehorse en Halifax. Ze hebben Nederlandstalig personeel op de meeste stations. Bijna alle transfers zitten in de prijs en ze halen niet alleen bij de luchthavenhotels op, maar ook in de stad (behalve in downtown Toronto) of bij de cruiseterminal. Een voordeel van Fraserway is ook dat u de camper al in de ochtend kunt ophalen, omdat deze de dag ervoor al ingeleverd is door de vorige klant.

Locaties: Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto en Halifax

SOEPELE VOORWAARDEN VOOR RESERVEREN 2022: Wanneer u een camper boekt van Fraserway en de reis kan door Covid19 gerelateerde reisrestricties niet doorgaan, dan kunt u de camper zonder kosten annuleren of omboeken.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.