Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Run of fleet C-Class Fraserway

De Run of Fleet categorie bestaat uit verschillende modellen die in 2022 aan de vloot zijn toegevoegd vanwege het tekort aan campers. Deze categorie bestaat uit verschillende merken en modellen. Dat is de reden dat er geen plattegronden zijn afgebeeld. Pas bij het ophalen van de camper wordt duidelijk welk model u krijgt. Indien u een specifiek model wenst te boeken, dan kunt u een van de andere modellen van Fraserway boeken.
2
VOLWASSENEN
2
KINDEREN
Benzine
BRANDSTOF
721-823 cm
LENGTE
Ja, ik wil een complete offerte
Bijzondere kenmerken
hoogslaper
luifel
vrije doorloop
niet beschikbaar in Whitehorse, Toronto en Halifax
bedmaten: hoogslaper: 203 cm lang en 132 cm breed, bed achterin: 188 cm lang en 137 cm breed, dinette: 167 cm lang en 101 cm breed

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.