Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Ruim anderhalf jaar ben ik inmiddels werkzaam bij GoCanada en nu al verslaafd. Mijn eerste reis was meteen naar een van de mooiste lodges van Canada.

“De mooiste lodge van Canada? Farewell Harbour Lodge!”

Deze lodge ligt op Berry Island in de Broughton Archipelago Conservancy ten oosten van Vancouver Island. Een waanzinnig natuurgebied waar je ook fantastisch kan kajakken. Ik was hier op studiereis met mijn collega Astrid in een C-Medium camper van Fraserway.

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia, Alberta

Suzannes tips

tip 1: Wij vonden de C-Medium van Fraserway perfect. De kleinste motorhome die er is met een vast Frans bed achterin.
tip2: Ik was begin oktober op Vancouver Island. In die periode geen toeristen, maar wel veel orka’s.

Kippenvel momentjes

Kajakken in orka-gebied. Superspannend met continu het idee dat er iets onder je door zwemt.
Met mijn collega’s Roderick en Astrid wijntjes drinken in de Saltery Pub in Telegraph Cove. Gezellige avonden kun je niet genoeg hebben.

Suzannes album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?