Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Vivian de Graaff-Terlingen

Canada fan

Canada is mijn favoriete vakantieland en het voelt elke keer alsof ik thuis kom bij aankomst op de luchthaven van Vancouver.

"Of ik nu met een auto of camper reis, altijd ligt mijn fotocamera voor het grijpen."

De ruimte, de indrukwekkende natuur en de vriendelijke mensen maken dat ik graag in Canada kom. Enkele hoogtepunten zijn de Icefields Parkway in de Rocky Mountains, wandelingen door het gematigd regenwoud in Pacific Rim National Park, de ruige natuur en de vele wilde dieren in de Yukon, de Cabot Trail op Cape Breton Island en de Tableland wandeling in Gros Morne National Park in Newfoundland. Maar ook de boven- en benedenstad in het centrum van Quebec City, de Niagara Falls, de vele vuurtorens, de verschillende wijngebieden en de ijsbergen in Iceberg Alley zijn mooie herinneringen. Inmiddels ben ik al zeker twintig keer in Canada geweest en elke keer valt me weer iets nieuws op.

In 2019 ben ik met The Canadian van Vancouver naar Toronto geweest en heb genoten tijdens deze treinreis: heerlijk eten, leuk contact met de medereizigers, prachtig uitzicht onderweg en een hele ontspannen manier van reizen.

In juni 2022 ben ik met een camper door Alberta en Saskatchewan op pad geweest. Verrassend was dat de prairie best heuvelachtig is en in Cypress Hills Inter Provincial Park zelfs het hoogste gebergte tussen de Rocky Mountains en Toronto te vinden is. Ook Grasslands National Park is een aanrader met hoodoos, veel wilde dieren en prachtig uitzicht op de zonsondergang. Verder kan ik de Tunnels of Moose Jaw aanbevelen en ook Wanuskewin Heritage Centre bij Saskatoon en Prince Albert National Park.
Of ik nu met een auto of camper reis, altijd ligt mijn fotocamera voor het grijpen.

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia, Alberta, Yukon, Saskatchewan, Manitoba, Ontario, Quebec, New Brunswick, Prince Edward Island, Nova Scotia, Newfoundland & Labrador, Alaska, Washington State, Idaho, Montana, Wyoming, Pennsylvania, New York.

Vivians tips

Bezoek een visitor information centre. De mensen die daar werken zijn enthousiast en weten veel over hun omgeving.
Vraag aan een Canadees waar hij zelf uit eten gaat: zo kom je in de minder bekende restaurants.
Denk ook eens aan een treinreis. Een ontspannen manier van reizen waarbij u kunt genieten van het mooie uitzicht onderweg.

Kippenvel momentjes

De eerste keer dat ik een beer zag. Hij stak de weg over net nadat we daar een wandeling hadden gemaakt en het al wat begon te schemeren.
De keer dat ik een mannetjes moose in een kleine vijver zag staan in de Yukon. Je zag het water over de bladen van zijn gewei lopen elke keer als hij met zijn kop het water in was geweest om eten te zoeken.
Een dun laagje sneeuw op de toppen van de Rocky Mountains en een strak blauwe lucht als achtergrond

Vivians album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?