Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ga mee op onze nieuwe grizzly expeditie
Voor dit najaar hebben we een beregoede grizzly expeditie in combinatie met een camperavontuur. Stap aan boord
richting Bute Inlet en zie vanaf dichtbij hoe de beren zalmen vangen. Nieuwsgierig? Bekijk hier een beregoede aanbieding.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
Provincies

New Brunswick

Als je je ogen dicht doet…
Dan zie je van alles: onbegaanbare bossen in het binnenland van de provincie, seafood, de oudste stad van Canada namelijk Saint John, zandduinen bij Bouctouche, een lange kustlijn met charmante stadjes zoals Shediac, mist, zon en 3 meter sneeuw in de winter.

Waar ligt het en hoe kom je er?
Veelal vlieg je op Halifax. Dat kan dan met Air Canada of KLM. Inclusief overstap in Toronto doe je er dan een uur of 13 over. Je kunt natuurlijk ook vliegen tot Toronto. Daar een nachtje slapen en de volgende ochtend naar Halifax vliegen. Dan kan je meteen uitgerust je camper ophalen! Maar je kunt je camperreis of autorondreis natuurlijk ook in Ontario starten en dan door Quebec rijden naar New Brunswick.

Wat maakt deze provincie bijzonder?
Bij opkomend tij stroomt er 100 miljard ton zeewater de Bay of Fundy in. Daardoor stijgt het water wel tot 16 meter! Dit is natuurlijk heel bijzonder en daarom hebben ‘ze’ zichzelf uitgeroepen tot een van de zeven wereldwonderen van Noord-Amerika.
Magnetic Hill in Moncton is ook zo’n bijzonder natuurfenomeen. Daar rollen objecten de heuvel OP. Dus zet je auto in z’n vrij en rollen maar. Zou de zwaartekracht dat ook kunnen doen met een camper? See for yourself….

Gezelligste stad of dorp?
Wij van GoCanada zijn gek op kreeft. Dus roepen we hier volmondig Shediac! Genoeg gezellige restaurantjes waar je met kreeftentangen aan de slag kunt. Vergeet niet die foto te maken van de kreeft die 11 meter lang en 5 meter hoog is. Maar die kun je niet eten hoor.

Wat vinden wij van GoCanada de mooiste route?
De Acadian Coastal Drive. Je start in Charlo en langs de oostkust van New Brunswick rij je naar beneden. Altijd met de zee ‘op links’. Uitkijktorens gekleurd in het Franse blauw-wit-rood. Houten vlonderpaden langs de kust. Duinen. Je hoeft alleen maar de verkeersborden met de zeester erop te volgen! In Aulac eindigt de route.

Onze favoriete excursie?
Kano varen bij Flower Pot Rocks bij The Rocks Provincial Park. Ongetwijfeld.

Bijzondere wetenswaardigheden:
Dit is de enige provincie van heel Canada die officieel tweetalig is. Dat komt vast doordat hier destijds veel gedoe was tussen de Fransen, die dit gebied in eerste instantie beheerden, en de Engelsen die de boel later overnamen. Als Fransman/vrouw werd je geacht om trouw te zweren aan de Britse koning. Deed je dat niet dan werd je verbannen uit Arcadië. Dit is natuurlijk de korte versie, want in dit gedeelte van Canada vlogen de oorlogen en dus ook de vredesovereenkomsten je om de oren vanaf het jaar 1600.

Klik hier voor autoreizen in de MaritimesKlik hier voor camperreizen in Canada

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?