Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Sascha van der Haar

Ruim 23 jaar werk ik in de reisbranche met altijd als specialisme maatwerkreizen naar Canada en de Verenigde Staten. Sinds eind 2021 ben ik werkzaam bij dé specialist voor maatwerkreizen naar Canada.

"Dat Canada een droombestemming is om met kinderen rond te reizen heb ik zelf met mijn gezin mogen ervaren!"

Na zelf verschillende keren op studiereis naar Canada te zijn geweest heb ik in de zomer van 2023 mijn man en kinderen van 11 en 15 jaar kennis laten maken met het indrukwekkende landschap in het westen van dit prachtige land. Wij kozen ervoor om een gedeelte van de reis met de camper te doen én een gedeelte met de auto. Dit hebben wij als zeer ideaal ervaren. Met de camper geniet je intens van het in de natuur zijn en je hebt altijd je huisje en spullen bij de hand. We sloten onze reis af met een route per auto langs de Sunshine Coast in combinatie met Vancouver Island en verbllijf in comfortabele hotels. Best of both worlds!

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia, Alberta, Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, Montana, Wyoming, Pennsylvania en New York.

Sascha's tips

Schaf tijdens het inslaan van de eerste boodschappen voor in de camper ook gelijk een kleine barbecue aan. Dat belooft iedere avond een top maaltijd!
Denk eens aan een combinatie van een camper- en een autoreis. Ideaal!
Loop (een deel van) de Wild Pacific Trail langs de ruige kust van het Pacific Rim National Park aan de westkant van Vancouver Island. Hier heb je op verschillende plekken prachtig uitzicht over de kust en je maakt gegarandeerd de mooiste foto’s. Zeker tijdens zonsondergang bij Amphitrite Point Lighthouse!

Kippenvel momentjes

’s Morgens wakker worden in de camper en het eerste wat je ziet vanuit je bed zijn de ruige bergtoppen van de Rocky Mountains.
Tijdens de postvlucht in een oude Beaver onder ons een immens grote walvis voorbij zien zwemmen.
Zittend voor je camper uitkijken over het water waar je kids zich vermaken tijdens het vissen.
Het besef dat je met je gezin mooie herinneringen maakt tijdens een reis door het schitterende Canada.

Sascha's album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?