Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Roderick Aalbers

Founder, Mr Canada

Laatst moest ik mijn paspoort vervangen en bleken er 40 Canadese stempels in te staan! Ik heb dan ook al vele uithoeken van dit immense land bezocht. Van Nova Scotia tot de Yukon en weer terug.

'Er staan inmiddels 40 Canadese stempels in mijn paspoort!'

Het meest onder de indruk ben ik op één van mijn laatste reizen geweest. Ik ben vanaf Dawson City de Dempster Highway afgereden tot de poolcirkel. Als je daar overnacht in het Eagle Plains Hotel heb je echt het gevoel aan het eind van de wereld te zijn. Ongerepter kan het bijna niet. Dat was voor mij Canada zoals Canada bedoeld is.

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende staten: British Columbia, Alberta, Yukon Territory, Manitoba, Ontario, Quebec, New Brunswick, Prince Edward Island, Nova Scotia, Alaska, Montana, Idaho, Washington State, Wisconsin, Minnesota.

Rodericks tips

Sluit oktober niet uit als reismaand. Zowel in Oost- als West-Canada kunnen de weersomstandigheden nog prima zijn.
Skiën kan in Banff tot half mei. Huur een camper en ga tijdens je camperreis een paar dagen skiën in Sunshine Village. Overdag op de lange latten, 's avonds aan het kampvuur.
Doe een walvistrip aan de oostkant van Vancouver Island. Daar is het water vlakker, zodat je niet zeeziek wordt.

Kippenvel momentjes

's Ochtends vroeg om 7 uur helemaal alleen op een kruispunt in Dawson City om foto's te maken. Ik voelde me echt even een tijdreiziger.
De eerste grizzlybeer die ik in het echt gezien heb. Dit was vanuit de beroemde Knight Inlet Lodge. Later nog vele gezien trouwens.
In het midden van de arena staan tijdens het 100 jarig bestaan van de grootste rodeo ter wereld, de Calgary Stampede. Die duizenden mensen op de tribunes met het Canadese volkslied vond ik heel indrukwekkend.

Rodericks album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?