Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

√ First off all… In love with Canada
√ Persoonlijk advies en no-nonsense
√ Onvergetelijke en bijzondere reizen op maat
√ Jarenlange ervaring met reizen door Canada
√ Handige GoCanada App en eigen campinggidsen

Zoek een reis door Canada
highlights

Wilde dieren spotten

Beren


Wat de Eiffeltoren is voor Parijs, dat is de grizzlybeer voor Canada. Voor veel reizigers is het kunnen zien van een vissende grizzlybeer het hoogtepunt van hun Canada reis. En wij snappen dat wel, want het is natuurlijk ook uniek om op een veilige manier en op gepaste afstand deze bruine reus in zijn natuurlijke habitat op zalm te zien vissen.
Maar waar doet u dat op een veilige manier? En wanneer? Moet ik op dagexcursie per zodiac naar de fjorden of zijn er ook gebieden waarbij het makkelijker kan? Wel eens gehoord van de ‘Grizzly Vallei? Allemaal vragen waar wij het antwoord op weten, zodat u op een diervriendelijke en avontuurlijke manier de beren kunt zien. En vergeet natuurlijk niet de zwarte beer, de bruine beer, de ijsbeer en de spirit beer.

Orka’s


Ook orka spotten is populair in Canada. Er zijn gebieden in Canada waar u ze zelfs vanaf de wal kunt zien. Met name de oostkust van Vancouver Island is een orka- en walvisrijk gebied. Vooral in de periode juni tot en met oktober hebt u een grote kans deze prachtige beesten van dichtbij te zien. Naast de bekende walvisexcursies zijn er tegenwoordig ook mogelijkheden om op een veilige manier te kajakken in orkagebied of zelfs op orkakamp te gaan. Nieuwsgierig? Bel ons en we vertellen u alles over 'resident' orka’s, 'transient' orka’s, porpoises, dolfijnen en bultruggen.

En de rest natuurlijk


Maar Canada is natuurlijk niet alleen beren en orka’s. Er is zoveeeel meer. Wel eens gehoord van de lynx, cougar, wolverine, elk of moose? De Canadese wildernis is een thuis voor vele zeldzame en bijzondere dieren. Elk zichtbaar in zijn eigen gebied en periode. In de Yukon kunt u de ‘caribou trek’ zien, in Churchill de ijsbeer en in Tadoussac de beluga walvis. Kortom, een reis door Canada zonder wilde dieren te zien is eerder een uitzondering dan de regel.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?