Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
excursies

Walvisexcursie

Als er één land is waar u op een comfortabele manier een walvisexcursie kunt maken met een grote kans ze ook daadwerkelijk te zien, dan is het wel in Canada. Met name rond Vancouver Island leven er veel orka’s, bultruggen en bruinvissen. Met name aan de oostkant van het eiland (vanwege het vlakke water) kunt u prachtige walvisexcursies boeken. Per snelle zodiac, maar ook met comfortabele grotere boten (met WC en koffie aan boord). Wij vertellen wel ‘waar’ en met ‘wie’ u de mooiste tochten maakt.

Niet alleen het westen heeft veel mogelijkheden voor walvistochten. Zo kunt u in Churchill, Manitoba naast ijsberen ook beluga’s spotten. Kijk de aflevering van Johnny de Mol en Humberto Tan maar eens terug… U weet niet wat u ziet.

De beluga walvissen kunt u ook zien in Quebec en de bultruggen in Nova Scotia en rond Prince Edward Island. Kortom, mogelijkheden alom, we vertellen u er graag meer over!

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?