Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada
Parken

Glacier National Park

Glacier National Park heeft niet voor niets deze naam gekregen. Het park kenmerkt zich door de vele slingerende gletsjers die eindigen in smaragd groene meren. De meeste gletsjers zijn pas goed te zien na een flinke wandeling, maar u wordt dan ook wel beloond.

Dit park doorkruist u via de Trans Canada Highway en u rijdt werkelijk van de ene ansichtkaart naar de andere. Maar er is meer dan alleen natuurlijke charme: de geschiedenis komt tot leven bij de Rogers Pass, vitaal in de voltooiing van de transcontinentale spoorlijn van Canada. Maak een korte stop bij het Rogers Pass Discovery Centre om meer te weten te komen over de geschiedenis en de bijzondere verhalen achter de voltooiing van deze voor Canada oh zo belangrijke bergpas.

Gelegen ten westen van Banff National Park is Glacier National Park voor Canadese begrippen een relatief klein National Park. Na Banff National Park is dit wel het oudste park van Canada en het is vrij makkelijk te bezoeken doordat de Trans Canada Highway er dwars doorheen slingert.

Voor wandelaars en bergbeklimmers is het een waar paradijs. Er zijn veel wandelroutes beschikbaar, maar door het ruige landschap en de steile hellingen zijn de wandelroutes wel wat uitdagender. Er zijn echter ook legio kortere wandelroutes beschikbaar. Voor ieder wat wils dus.

Waar ligt het park?
Ten westen van de Rocky Mountains in British Columbia.
Hoeveel campings?
2: Illecillewaet en Loop Brook Campground.
Hoe groot is het Park?
1.349 vierkante meter
Bijzonderheden?
Meer dan honderd gletsjers en de beroemde Rogers Pass.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?