Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Parken

Mount Revelstoke National Park

Dit prachtige park ligt midden in British Columbia, goed bereikbaar aan de Trans Canada Highway. Het staat bekend om zijn ‘Meadows in the Sky’. Hoog gelegen bergweiden die in de zomer prachtig in bloei staan. Wie van bloemetjes houdt moet hier zijn!

Dit prachtige landschap wordt omringd door hoge bergtoppen, turquoise bergmeren en prachtige vergezichten. Ga heerlijk wandelen, huur een mountainbike of ga raften op de Columbia River. Deze omgeving is bekend vanwege zijn 500 jaar oude cederbomen en er is zelfs een Giant Cedar Boardwalk waar u deze giganten van dichtbij kunt zien.

De parken in Canada zijn beschermd natuurgebied, maar buiten de parken zijn er in de omgeving van Revelstoke redelijk veel activiteiten te ondernemen die in de Rocky Mountains bijvoorbeeld niet mogen. Denk aan heliskiën of een uitdagende snowscooter tocht. Bent u op doorreis richting oost of west; een paar dagen Revelstoke is zeker de moeite waard.

Waar ligt het park?
400 km ten westen van Calgary en 600 km ten oosten van Vancouver, langs de Trans Canada Highway en de Columbia River.
Hoeveel campings zijn er in de deze omgeving?
4 campings van betekenis: Williamson Lake Campground, Revelstoke Campground, Snow Forest Campground, Smokey Bear Campground.
Hoe groot is het park?
Vrij klein. 260 vierkante kilometer.
Bijzonderheden?
In dit park komt de zeldzame bananenslak voor.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?