Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 5 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top 5 samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 5.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
Parken

Mount Revelstoke National Park

Dit prachtige park ligt midden in British Columbia, goed bereikbaar aan de Trans Canada Highway. Het staat bekend om zijn ‘Meadows in the Sky’. Hoog gelegen bergweiden die in de zomer prachtig in bloei staan. Wie van bloemetjes houdt moet hier zijn!

Dit prachtige landschap wordt omringd door hoge bergtoppen, turquoise bergmeren en prachtige vergezichten. Ga heerlijk wandelen, huur een mountainbike of ga raften op de Columbia River. Deze omgeving is bekend vanwege zijn 500 jaar oude cederbomen en er is zelfs een Giant Cedar Boardwalk waar u deze giganten van dichtbij kunt zien.

De parken in Canada zijn beschermd natuurgebied, maar buiten de parken zijn er in de omgeving van Revelstoke redelijk veel activiteiten te ondernemen die in de Rocky Mountains bijvoorbeeld niet mogen. Denk aan heliskiën of een uitdagende snowscooter tocht. Bent u op doorreis richting oost of west; een paar dagen Revelstoke is zeker de moeite waard.

Waar ligt het park?
400 km ten westen van Calgary en 600 km ten oosten van Vancouver, langs de Trans Canada Highway en de Columbia River.
Hoeveel campings zijn er in de deze omgeving?
4 campings van betekenis: Williamson Lake Campground, Revelstoke Campground, Snow Forest Campground, Smokey Bear Campground.
Hoe groot is het park?
Vrij klein. 260 vierkante kilometer.
Bijzonderheden?
In dit park komt de zeldzame bananenslak voor.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?