Zoek een reis door Canada

Hiken in de Canadese natuur

Er zijn weinig landen in de wereld die zo bij uitstek geschikt zijn voor wandeltochten als het indrukwekkende Canada. Korte, lange, makkelijke of moeilijke wandeltochten. Tochten van een uur of van meerdere dagen. Wandeltochten met kinderen of langs het strand. Door regenwouden of op bergruggen. Elke wandelaar, jong en oud, komt aan zijn trekken.
De beste en meest actuele informatie is te krijgen in plaatselijke kantoortjes genaamd ‘Tourist Information’. Ga daar dus altijd langs voordat je gaat wandelen in Canada. Je krijgt mooie kaartjes mee, ze vertellen over de actuele weersvoorstellingen en over de beren en ander wildlife waar je op moet letten.
Een voorbeeld van een mooie wandeling vinden wij de Sunshine Coast Trail. De langste ‘hut naar hut’ wandeling in Canada over de mooiste bergruggen langst de ruige westkust van Brits Columbia. Je kunt hem helemaal doen maar dat kost je meer dan een week. Je kunt hem echter ook in etappes afleggen of een klein stukje lopen. Voor meer info:
sunshinecoast-trail.com

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en in welke gebieden je de mooiste wandelroutes treft. Of het nu in de Yukon of in Nova Scotia is. We hebben inmiddels overal de wandelschoenen wel gebruikt. Alleen de Chilkoot Trail staat nog op de bucket list……..

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?