Zoek een reis door Canada
Highlights

Hiken in de Canadese natuur

Hiken in de Rockies

Als er één excursie is die niet veel geld kost dan is het wel een mooie wandeling. Een paar goede schoenen en een kaart en u bent klaar om te gaan. Met name de Canadian Rockies hebben een keur aan mogelijkheden om te hiken; van een makkelijk rondje rond het meer tot een dagenlange tocht door de bergen.

Maar ook Vancouver Island heeft een paar pareltjes in de collectie. Wat te denken van de West Coast Trail langs de kust van Vancouver Island, of de Sunshine Coast Trail; de langste hut naar hut wandeling in Noord-Amerika. Als u wilt kunt u een week onderweg zijn. Kortom, wandelingen genoeg, vraag ons naar de beste plekjes en de beste periode.

Sunshine Coast Trail

Een voorbeeld van een mooie wandeling vinden wij de Sunshine Coast Trail. De langste ‘hut naar hut’ wandeling in Canada over de mooiste bergruggen langst de ruige westkust van British Columbia. U kunt hem helemaal doen, maar dat kost u meer dan een week. U kunt hem echter ook in etappes afleggen of een klein stukje lopen. Voor meer info:
sunshinecoast-trail.com

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en in welke gebieden u de mooiste wandelroutes treft. Of het nu in de Yukon of in Nova Scotia is. We hebben inmiddels overal de wandelschoenen wel gebruikt. Alleen de Chilkoot Trail staat nog op de bucket list...

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?