Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

eTA Canada aanvragen

Alle reizigers die geen visum voor Canada hebben, ook kinderen, zijn verplicht om een eTA aan te vragen. Reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebben geen visum voor Canada nodig bij een verblijf tot 6 maanden, maar dienen dan wel een eTA aan te vragen.

Maar wat betekent eTA eigenlijk?
De afkorting staat voor Electronic Travel Authorization en is een elektronische toestemming voor buitenlandse toeristen die met het vliegtuig naar Canada reizen. Reis je over land of via de zee naar Canada dan heb je geen eTA nodig. Zoals de naam al zegt is het een elektronische toestemming en geen fysiek document. Je hoeft dus niets uit te printen. De toestemming is gekoppeld aan je paspoort.

De aanvraag voor de eTA moet uiterlijk 72 uur voor vertrek gedaan worden via de website www.cic.gc.ca. Wij adviseren echter om dit meteen na boeking te doen. Houd rekening met de geldigheid van je paspoort. Op het moment dat je paspoort verloopt is de eTA ook niet meer geldig.

De eTA is vijf jaar geldig (tenzij je paspoort eerder verloopt) en kost CAD 7,- per persoon.

Wat heb je nodig om een eTA aan te vragen?

Om een eTA aan te vragen heb je nodig:
● een geldig paspoort
● je vluchtgegevens
● een geldig emailadres
● een creditcard

Hoe een eTA Canada aanvragen?

Voor hulp bij het aanvragen van een eTA klik op de button hieronder. Dan nemen we je stap voor stap mee in het proces voor het aanvragen van je eTA.
Hulp bij eTA
Disclaimer: er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze pagina. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?